Grande i panikk - tar permisjon da hun fikk forklart hva sperregrense egentlig betyr

 
Grande i panikk - tar permisjon da hun fikk forklart hva sperregrense egentlig betyr
Loading...
Loading...
Den sterkt dysleksirammede lederen av Venstre, Trine Sofie Grande, som i den pågående maktkampen om ledervervet innad i partiet den siste tiden har vært mest opptatt av å hetse partikollega Rabid Raja med uforståelige meldinger på Twitter, har ifølge ubekreftede kilder i nabolaget omsider fått forklart hva sperregrense betyr og innebærer.

Nå meldes det om en partileder i full panikk, skriver Nettoavisen.

Venstre har som kjent falt som en blytung kampestein i stille vann i det siste og ligger an til en valgoppslutning langt under sperregrensen, men dette har en optimistisk Grande egentlig aldri tatt spesielt alvorlig, da hun hele tiden har trodd at det dreide seg om sperrebånd eller en krittstrek på asfalten utenfor Stortinget, og i verste fall at det var snakk om en enda mer fysisk sperring, men hun har trøstet seg med at hun uansett har tyngde nok til å bryte gjennom.

At det handler om en usynlig grense basert på valgoppslutning, kom derfor som et stort sjokk.

Grande, som de seneste årene har hatt det moro på Stortinget ved å trykke på feil stemmeknapper, legge ned flyplasser og kappspise vafler med Støre, har nå avbrutt valgkampen og bestemt seg for å heller bruke tiden til å lytte til Wikipedia på lydbok. Det ble bestemt på et hemmelig oppklaringsmøte med resten av ledelsen i Venstre, der Rabid Raja også kom ut av skapet som selverklært venstreekstrem nynazist og høylytt gjorde nazihilsen gjentatte ganger (bildet).

- Han reiste seg brått opp, sto i rett og skrek “Sieg heil,” sier et anonymt vitne som satt ved nabobordet.

- Grande satte teen i vrangstrupen hver gang, hostet og pep, mens de andre prøvde å roe ham ned, fortsetter vitnet.

Det er nå bestemt at Grande får innvilget permisjon til valget er over, mens Raja overtar som programleder, med et noe justert partiprogram.

Venstre skal nå jobbe aktivt for å få innført niqab og burka i politiet, få inn minst en million flyktninger og migranter, fjerne tollstasjoner og grensekontroll mot Sverige, Russland og Tyskland, og forby svinekjøtt, prester og hunder.

Raja, med røtter og ymse kontakter i Pakistan, ønsker dessuten å innføre ytterligere klanstyring av partiet og har sendt bud etter slekt og venner i fedrelandet for å bistå ham med dette.

Det er imidlertid ventet at Grande vil tre tilbake i stillingen som leder av partiet når hun er ferdig med permisjonen og jobben på Stortinget etter valget, og da vil de innleide pakistanerne bli sendt på NAV eller på jobb som taxisjåfører.

Hva mener du? Synes du det er greit at Grande tar permisjon midt i innspurten av valgkampen og overlater styringen til Rabid Raja, eller hadde du helst sett en høyreekstrem nynazistisk islamist som vikarierende programleder, framfor en fra venstre?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.64/5
Rating: 2.6/5 (88 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.