Svenskene sender delegasjon til Norge, som hevn for Listhaugs tur til Sverige

 
Svenskene sender delegasjon til Norge, som hevn for Listhaugs tur til Sverige
Loading...
Loading...
Svensk harme over den norske integreringsministeren Sylvi Listhaugs eksponeringstur til den svenske no-go sonen Rinkeby i hovedstaden, gjør nå at svenskene planlegger et aldri så lite hevntokt.

Den svenske regjeringen har nemlig vært i krisemøter i to dager og to netter for å finne noe å ta Norge på. Noe som gjør Norge til et mye verre land enn Sverige. Dette bekreftes av statsminister Stefan Løfven.

- Når Norge sender en minister til Sverige kun for å lyge om oss, da kan jo vi sende noen til Norge for å lyge om dem, sier han til Aftonposten.

Etter lange diskusjoner, der man på vanlig svensk vis ikke fant noen løsninger, var det en som foreslo å heller legge turen utenfor Oslo, siden vold og faenskap i den norske hovedstaden ikke var i nærheten av å være i samme liga som i den svenske.

Turen går derfor til Trondheim og Bergen, bekrefter den svenske utdanningsministeren Gustav Fiolin, til avisa.

Ifølge Fiolin, er det været i Bergen som skal under lupen, mens det i Trondheim er drikkekulturen som skal granskes og eksponeres.

- Alle nordmenn vil få vite hva vi ser og oppdager, sier han.

Han legger til at den svenske regjeringen allerede har advart kilden i den norske regjeringen som advarte dem om Listhaugs ankomst, sånn at de såvidt rakk å avlyse møter og slippe å risikere livet ved å bli med til Rinkeby.

Verken Fiolin eller Løfven vil røpe noe om hvilken strategi de vil benytte seg av i de to norske byene, men SD-leder Jimmie Åkeson sier lattermildt til Expressen at begge har kjøpt regnponchoer, vadestøvler, gummibåt og våtdrakt for besøket i Bergen, mens de har begynt å gro bart og kjøpt skinnvest for å kunne gli ubemerket inn i Trondheim, der prøvesmaking av kruttsterk HB og karsk står på programmet, samt å finne ut hvordan trøndere forstår sin egen dialekt.

Det er heller ikke fastsatt noen dato for den svenske eksponeringsturen i Norge, da dette vil kunne ødelegge overraskelsesmomentet.

- Vi kommer plutselig, når Norge minst venter det, sier Løfven.

Listhaug, som fikk beskjed om at hun var uønsket i Sverige da hun allerede satt på flyet, sier til Nettoavisen at den svenske delegasjonen er hjertelig velkommen til å studere hvordan et land skal styres, men synes det er merkelig at de har valgt Trondheim og Bergen framfor Oslo, da MDG gjør så mye crazy i hovedstaden at der hadde de fått noe å skrive hjem om.

Også statsminister Erna Solberg synes det er stas at svenskene vil komme til Norge for å lære, og hun er minst like stolt av at de har valgt hjembyen Bergen.

- Vi har kanskje ikke så mye purple rain, men det er godt drikkevann uansett. Ingen tørster ihjel i Bergen, sier hun fornøyd.

Hun legger til at buekorpsene i Bergen ikke henretter folk de ikke liker, som Løfven har antydet og fryktet.

Trønderne Bjørg Brende (H) og Per Sandberg (FrP), som begge er oppflasket på HB og karsk, tror besøket i Trondheim vil gi den svenske delegasjonen mye latter og moro på kveldene, men morgenene vil bli knalltøffe.

- Jeg vil anbefale at de tar det piano i starten og ikke lar mynten være synlig før midnatt, formaner Sandberg, som har vært ute en iskald vinternatt før, bokstavelig talt.

Hva mener du? Tror du svenskene har noe å lære av Norge, eller kommer de til å gå personlig konkurs etter to handleturer på Prix eller Rema?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.79/5
Rating: 2.8/5 (84 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.