Listhaug: - Flaut!

 
Listhaug: - Flaut!
Loading...
Loading...
Dette er bildet som avslører hvorfor Jonas Gahr Støre ikke kunne lage brygge på egenhånd, men måtte ty til ulovligheter og hyre inn svart arbeidskraft fra Somalia.

Bildet er tatt under en tvekamp på Utøya i 2009, der det kjempes om å få lov å reise hjem.

Egentlig var bildet hemmeligstemplet i 60 år, som alt annet som skjer på Utøya, men ble levert som hasteavdrag til Gu’bedres moderator Espen Bruce Lee, som var på uanmeldt besøk hos en LO-leder i forbindelse med et annet oppdrag tidligere i uka.- Flaut!, sier en lattermild Sylvi Listhaug (FrP), da hun blir bedt om en kommentar.

Den norske integreringsministeren, som er født og oppvokst på en fjellgård og selv kunne sage ved, snekre og lage brygger lenge før hun kunne snakke, postet også bildet på sin egen Facebook-side etter at hun fikk en kopi. Der hadde det kun den enkle overskriften “ARBEIDERpartiet” og var dekorert med rundt tyve lol-smileys. Det har igjen medført at bildet har gått viralt internasjonalt, og en stakket stund skapte det faktisk midlertidig fred i Venezuela, da folk fra begge sider omsider fikk noe å le av, mens det meksikanske tømrerlauget Mexico Bang-Bang, har spurt om å få bruke det i reklamekampanjer.

Ifølge ubekreftede kilder i LO, letes det nå med lykt og lupe etter hvem som har lekket bildet, da en øyeblikkelig eksklusjon venter, men Espen Bruce Lee er som vanlig potte tett og truer med å skjære av tunga om ikke maset avtar. Naturlig nok ikke sin egen.

Synes du at et minimumskrav for å lede arbeidernes parti burde være evnen til å håndtere en vanlig håndsag, eller synes du Støre i det minste skal ha for innsatsen og ønsket om å forlate Utøya i en bråbrenning?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.63/5
Rating: 2.6/5 (115 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.