Sånn gikk det da moskeen arrangerte lappeteppekurs

 
Sånn gikk det da moskeen arrangerte lappeteppekurs
Loading...
Loading...
Rabiatmoskeen i Oslo arrangerte nylig lappeteppekurs, i samarbeid med integreringsminister Sylvi Listhaug (FrP), Husfliden og Fretex, og nå er resultatene fra kurset klar for framvisning.

Over fire helger har kvinnfolk i svarte ninja-kostymer lappet i vei og sydd både for hånd og med maskin for å lage nye fargerike aftenkjoler til ektemennene, som de noe motvillig viste fram foran fredagsbønnen sist Lørdag.

Fatima Abdullah, som er en av initiativtakerne til kurset, sier til Nettoavisen at hun er strålende fornøyd både med kurset, resultatet og at de nå hører på lang avstand når ektemannen er på vei hjem.

- Vi hører gapskrattingen fra naboene, selv når det regner og de er innendørs, påstår hun.

Ektemannen Muhammed, er på sin side ikke like fornøyd. Han synes det er direkte flaut å gå i butikken ikledd det han kaller et klovnekostyme og han er samtidig glad det er få kameler i Oslo, for han påstår det ville skremt dem over alle sanddyner om han stilte til kamelløp kledd som en hestejockey.

Han er ikke alene om å være kritisk, for Venstres Rabid Raja, som nylig kalte Sylvi Listhaug et hatobjekt for muslimer i Norge, tror ikke dette siste stuntet fra integreringsministeren vil dempe kritikken. Han sier til NSB at Listhaug mest sannsynlig ligger svært tynt an om hun skulle finne på å ta seg en rusletur alene på Grønland klokken to på natta, da det er utplassert vaktposter for å speide etter henne der.

- De er jo like forbanna som resten av oss, for kjerringene var på kurset, sier han.

Men ifølge kilder nær Listhaug, bryr hun seg som vanlig svært lite om hva Raja mener og opplyser samtidig om at et nytt kurs vil starte allerede til helgen og da er det shiaene som skal til pers.

Liker du den nye stilen for muslimske menn i Oslo, eller mener du Listhaug burde la dem gå i vanlig, mindre fargerikt kamelrytterantrekk?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.82/5
Rating: 2.8/5 (96 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.