Krekar pålagt sommerjobb som sædtapper

 
Krekar pålagt sommerjobb som sædtapper
Loading...
Loading...
Den terrordømte husterroristen Mullah Krekar, som Norge er møkklei av og gjentatte ganger har prøvd å prakke på hvem som helst, er av Integreringsdepartementet pålagt å jobbe som sædtapper denne sommeren og utover høsten for fortsatt å kunne motta trygd. Tappingen av de hvite rånedråpene foregår på et grisebruk utenfor Oslo, der bonden for anledningen har leid inn avløser og i stedet bruker dagene på å filme den kjente islamisten i arbeid, for så å poste filmene på YouTube, der hver film i øyeblikket har rundt 5 millioner visninger.

Tidligere Integreringsminister Sylvi Listhaug, som sammen med NAV og nåværende justisminister Wara har vært initiativtager til påbudet, sier til NSB at Kreket nå har bodd så lenge i landet at fobien for griser burde ha opphørt forlengs, men siden integreringen tydeligvis har gått helt i stå, pålegges han derfor å melke råner til fobien avtar og han begynner å like gris like godt som nordmenn flest.

Selv om Kreket i starten blånektet og under ville protester, skrik og skrål fysisk måtte dyttes inn i grisebingen (filmen med flest visninger), ser det nå ut som runkingen har blitt ren rutine for den kjente islamisten.

- Ja, integreringen går sin gang, sier Listhaug fornøyd, og har i samarbeid med Wara planer om å utvide konseptet til også å gjelde medlemmene i gutteklubben Profetens Ummah, som også er livredde svin.

Mener du Listhaug med dette har funnet resepten for integrering av terrorister og islamister, eller er dette noe NAV burde kommet på av seg selv for årevis siden?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.78/5
Rating: 2.8/5 (89 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.