Sametinget med dødstrussel mot Leirstein

 
Sametinget med dødstrussel mot Leirstein
Loading...
Loading...
Medlem av Stortingets justiskomite, Ulf Isak Leirstein (FrP), har terget på seg samer i flere land, etter at han tvitret «Samenes NASJONALdag... Visste ikke at samene hadde eget land. Da kan sikkert det landet betale for Sametinget, støtte til samisk kultur osv».

Da klikket samene vertikalt i vinkel, og samevenner fra hele landet har tatt til keybordet i fylla.

- Han derr helvetes Lirstaien, fennes ytks jepp. syKKKSE Spøsggg!!! kommenterer en på Leirsteins tweet.

En annen skriver.

- Ja, nø er det skutt, han dsr Leistin assp..

Bekymret Sandberg

Nestleder i FrP, Per Sandberg, er nå bekymret for partikollegaen.

- Det er faen meg godt de samene ikke er flere eller multipliserer seg som kaniner, for fyttigrisen de knivene er skarpe og store.

- Selv om jeg vet Leirstein er en tøffing, bør han altså holde seg langt unna Karasjok de neste månedene, til gemyttene har roet seg.

- Joiken hadde antagelig buldret helt til Oslo om han viste seg nå, og det der Yoube hadde blitt en attraksjon rikere... eller Porntube. For du vet, på vidda vet ingen hva som skjer, advarer Sandberg.

Fatva

Nestleder av Sametinget, kasserer og sjaman, Sami Jakki, har allerede truet Leirstein. Han sto på armlenet av Sametingets talerstol og hamret løs på ei runebomme, mens han joiket noe kun samene forsto.

En kilde har imidlertid røpet at han har utstedt en Fatva, ikke ulikt en Islamsk Fatwa, bare med rare tegn og krusseduller.

Fatvaen gjelder imidlertid ikke kun i Karasjok, men i hele landet, både i Norge, Sverige, Finland, og selv i Danmark.

I henhold til offentlige utskrifter den danske avisen Berlinkse Tidene har innhentet, bor det en same i Hirtshals. Det betyr at Leirstein må avlyse den planlagte fylleturen til Ålborg neste helg, med Per Sandberg, og Knut-Arild Hareide.

Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) melder at hemmelig overvåkning av Leirstein er iverksatt, da de ser radikaliserte samer som den aller største trusselen, foran høyreekstreme, venstreradikale, melkebønder, husmødre, bilmekanikere og arbeidsledige.

- Vi tar ingen sjanser. Vår beste hemmelige agent, Muhammed al-Ailfollov, er på saken, sier Seksjonsleder i PST, Pia Monsen.

- Ulf Isak Leirstein har fått beskjed om å oppføre seg som normalt og at vi har ham under “sørrveilens", altså følger med. Vi har også bedt ham om å prøve å ikke virke så paranoid, og bedt ham slutte å snu hodet hvert tredje sekund, legger hun til, før hun stapper en ny smulring i kjeften.

Ordlyden i den samiske Fatvaen mot Leirstein er som følger:


Heiiiooo joojo loollooo bjallloooo firkooo haddddo hehneeeeooo jekkooo, kvikkooo memtoooo, jipppooo fettoooo sikkoooo bastardoooooo muertoooooo hekkooo nikkoooo dikkoooo amenooo heikkooooo.

Og oversatt til norsk blir det: Dø din jævla søring!

Samer kan komme ut av kontroll

Innvandrings- og integreringsminister, Sylvi Listhaug (FrP), sier at samene fort kan komme ut av kontroll om de blir for mange, og har bedt Justisminister Anders Anundsen om å vurdere grensekontroll på vidda.

- Integrere samer er helt umulig, sier Listhaug, og viser til Melodi Grand Prix.

- Selv om han der samen skulle representere Norge, stilte han i den latterlige klovnedrakten - og joiket sangen. Jeg synes det var morsomt da, men jeg var bare fire, og da er klovner helt topp, sier hun.

Den tidligere samen, Mattis Hattis, som for fire år siden forlot samisk, sier at Fatvaer alltid må tas alvorlig. Spesielt om de kommer fra en sjaman på armlenet av en stol. Han advarer sterkt Leirstein mot å besøke områder der det kan være samer.

Det har ikke lykkes å få en kommentar fra Leirstein, da han ikke lenger tar telefonen, skrur på pc’en, åpner døra eller trekker fra gardinene.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.87/5
Rating: 2.9/5 (122 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.