Ulv kan gi SP rent flertall på Stortinget

 
Ulv kan gi SP rent flertall på Stortinget
Loading...
Loading...
En barometertest (meningsmåling) utført av NSB og publisert i VG og Nettoavisen, viser at folk flest er blitt så lei av, eller frykter ulv så mye, at de kommer til å stemme Senterpartiet til høsten.

- Det er akkurat som en våt deilig drøm som nå er i ferd med å gå i oppfyllelse, sier SP-leder Trygve Slagsmål Vedum, som mener medias fokus på de livsfarlige skapningene har bidratt stort til det kommende valgskredet.

Han innrømmer samtidig at valgkampen i stor grad har vært basert på ulv - og kålrot.

Dette skyldes at ulv har fått skylda for det meste de siste årene, som igjen har satt frykt i folk, noe SP har visst å benytte seg av og utnytte.

For om sauer dør, enten de blir funnet i skauen, blir påkjørt på veien eller faller ned fra fjell, får ulven naturlig skylda. Da ble sauene enten jagd utfor skrenten eller ut på veien av ulv, samt at føreren av semitraileren så ulven og økte farten for å unngå å bli spist. Samtidig betegnes terrorister kategorisk som syke ensomme ulver, mens Listhaug (FrP) kaller muslimer for ulver i fåreklær, noe som ifølge Vedum har bidratt til den økte populariteten, sammen med frykten for tomme pinnekjøtthyller hos Kiwi og Prix i Desember.

At folk flest aldri har sett en ulv og heller aldri kommer til å få se en ulv, tror han ikke har så stor betydning.

- Så lenge det finnes ulv i landet, er faren stor for at den plutselig kan dukke opp når du minst aner det, sier han og ber folk ha det i bevisstheten, spesielt om de går eller sykler til jobb.

Vedum retter samtidig en stor takk til ISIS og al-Qaeda, som ved å sende store flokker syke ensomme ulver fra midtøsten til Europa, sannsynligvis og indirekte kommer til å gi ham statsministerposten og feit svart bil med tøffe livvakter i September.

Ufint og urettferdig av SP

Integreringsminister Sylvi Listhaug ser at uttalelsene hennes kan ha bidratt til at SP kaprer flere velgere som frykter ulver, men mener hun ikke kunne ha sagt det annerledes.

- Det blir feil å kalle radikaliserte teppesnusere for feks ekorn i fåreklær eller hamstere i fåreklær, sier hun, men legger til at en gnager ville være mer betegnende.

- Lemen, for de er alltid så fly forbanna for et eller annet, sier hun.

Rotter vil hun ikke bruke, da hun mener rotter er alt for intelligente.

Listhaug mener samtidig at det er direkte ufint og ikke så lite urettferdig av SP å ta den berettigede frykten for tobeinte ulver fra FrP, siden dette har vært FrP-politikk siden Anders Langes tid helt tilbake i 1854 da han startet partiet, og videreført av Hagen da han overtok i 1912. Hun mener også at å stemme på et parti som hadde Quisling som forsvarsminister, selv om det er det eneste partiet som har programfestet at de vil knerte ulv med bazooka og håndgranater fra helikopter, viser hvor hvor historieløst hjernedøde mange er.

Men hva mener du? Kommer du til å stemme SP i år, enten fordi du ser at prisen på pinnekjøtt kan øke, eller fordi du er livredd for å treffe på ulv?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.86/5
Rating: 2.9/5 (118 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.