Om kvinnfolk, sex og fett

 
Om kvinnfolk, sex og fett
Loading...
Loading...
Ettersom Dagbladet tidligere i uka prøvde å gå Gu'bedre i næringen og begynne med ren satire, har vi i redaksjonen bestemt oss for å ta igjen. Vi starter derfor rubrikken sex og samliv, noe Dagbladet og VG har hatt monopol på siden 1952.

Først ut er et leserbrev vi mottok på telefax fra en tydelig frustrert eldre herre på Onsdag, der han har noe å si om kvinnfolk, sex og fett. Han skriver:

"Må bare si noe om dette før Alzheimeren slår til og jeg glemmer det ut. Kvinnfolk som tror de kan trykke i trynet hva de vil og ese ut som Erna og Trine Sofie, samtidig som de går rundt og tror gubben synes de er sexy uansett, de tar feil! En normal mann med normalt syn tenner ikke på bleikfeite heffalumper, samme faen hva de sier til kjerringa. Om fyren klarer å få anakodaen opp av kurva med et berg fett foran seg og lyset på, da er tankene alle andre plasser, og erotiske minner eller ønsker fra en svunnen ungdom ruller rundt i barken. Sånn er det," påstår innsenderen. Han legger til:

"Er klar over at dette kommer som et sjokk på mange blodnaive kvinnfolk som trør i trynet og bare tror de blir deiligere, men noen ganger må de få høre sannheten."

Hva mener du? Er du enig med denne innsiktsfulle innsenderen, eller skrur du bare av lyset og lar ting gå sin vante gang i det skjulte?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.91/5
Rating: 2.9/5 (133 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.