En hverdagshistorie med lykkelig utfall

 
En hverdagshistorie med lykkelig utfall
Loading...
Loading...
Gu'bedre har som kjent spioner over hele Facebook, for å spore opp stoff å rapportere om og videreformidle til våre lesere, nærmest som Gule og Strømmen, bare faktuelt, aktuelt, og med glimt i øyet.

Det hender derfor at vi kommer over hverdagshistorier både på godt og vondt, som denne, som heldigvis endte godt, men som kunne fått dødelig utfall om vedkommende hadde hørt på råd fra venner.

Samtidig beviser historien at snus er mye farligere enn røyk, så røyk anbefales derfor for å unngå å dø:

"Nesten tre og en halv mil til fots i dag. Svarte T-shirten hadde saltutslag. Da har man svettet som en gammel cowboy. Tilbake på Torshov gjorde det godt med en nødvendig dusj. La meg på sofaen med beina oppå en stabbel med puter, for å få noe av sigøynerblodet tilbake til sentrum. La innpå en General og sovnet... Endte faen tute med med at pakningen forsvant ned i halsen og livet passerte revy. Mutters aleine måtte jeg jo på en eller annen måte få gjenopplivet meg selv. What to do... Nærmeste nabo er sosialist, med fire meter langt hår. Skjegget hans er 1 meter langt og har tydelig dna bestandig. Uaktuelt. Jo, en sykkelpumpe. Stappa en sykkelpumpe i gapet og pumpet som besatt. Funka bra.."

Det ordnet seg heldigvis med en sykkelpumpe, men hadde vedkommende hørt på råd fra venner, kunne dette endt fatalt:

"Du skulle bare satt støvsuger`n på utblåsning og stappa røret opp i rævva, så hadde pakken kommet ut som et prosjektil," kommenterer en Facebook-venn av den uheldige.

"Tenkte på det. Bare å snu filteret, men... støvsugertuten er større en laksen til John Holms.... Ikke faen," var svaret.

"Du hadde ikke brydd deg om det sto om livet," fortsetter den analfikserte fb-vennen, som tydeligvis driver med telefonsalg av støvsugere.

"Akkurat det hadde jeg. Snartenkt som jeg er, så jeg allerede for meg nekrologen.... Døde på do, med støvsuger i spor to," avslutter den uheldige snuseren, som for å overleve, heretter kommer til å begynne å røyke i stedet.

Har du selv en hverdagshistorie, post den på Facebook. Da blir den sannsynligvis plukket opp av oss, eller i verste fall av Gule eller Strømmen.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.85/5
Rating: 2.8/5 (91 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.