Konspirasjonsteori: Er Kolberg en FrP-muldvarp?

 
Konspirasjonsteori: Er Kolberg en FrP-muldvarp?
Loading...
Loading...
Rykter svirrer i politiske kretser: Er Martin Kolberg en utsendt muldvarp fra FrP, med oppdrag å sabotere AP innenfra?

Kolberg, som i 1919, rett etter første verdenskrig gikk inn i AUF, og da han ble eldre meldte overgang til AP, mistenkes nå for å ha en helt annen agenda enn han utgir seg for å ha. Den erfarne AP-veteranen har nemlig sagt og gjort så mye rablende korka opp gjennom årene at mistankene har bygget seg opp jevnt og trutt. Dessuten har han en så unormalt overdreven arrogant oppførsel, at mange synes det virker som rent skuespill.

Mistankene ble ikke mindre da det i sist uke ble kjent at Carl I Hagen i mellomkrigstiden ofte lå og fisket utenfor Utøya, mens Kolberg svømte runde på runde rundt båten når AUF hadde sommersamling.

FrP nekter

FrP-overhode Siv Jensen nekter blankt og kategorisk på at Kolberg er utsendt fra FrP. Hun sier til NSB at de fleste i AP-ledelsen virker som arrogante klyser som uttaler seg mot folks beste. Samtidig spør hun om noen kan liste opp fem ting AP gjorde gjennom åtte år i regjering som gavnet folk flest.

- Bomstasjoner og veier med sprekker og hull, skatter og avgifter, skoler som ramlet ned, basseng uten vann og ja til diesel, nei til diesel, sier hun for å understreke at det er håpløst.

Carl I Hagen nekter også for at det var politiske møter han hadde med Kolberg utenfor Utøya i 1920.

- Han svømte rundt båten for å skremme vekk fisken, sier Hagen, som påstår han flere ganger prøvde å torpedere Kolberg med årene, men bommet og måtte padle i land ved hjelp av øsekaret.

Hagen forstår likevel at folk undrer seg, men han peker på Jagland og ber folk sammenligne tåpelige uttalelser fra de to.

Kolberg selv nekter å uttale seg i saken, noe som for mange har forsterket mistankene.

Hva tror du? Er Kolberg en agent for FrP, eller tror du på Hagen når han sier at den bleikfeite kroppen skremte vekk selv hummer og krabbe utenfor Utøya?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.05/5
Rating: 3.0/5 (87 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.