Dagbladet gikk Gu’bedre i næringen - Det fikk øyeblikkelige konsekvenser

 
Dagbladet gikk Gu’bedre i næringen - Det fikk øyeblikkelige konsekvenser
Loading...
Loading...
Som satiresite ønsker selvsagt Gu’bedre å være verdensledende i Norge, men dette unner tydeligvis ikke Dagbladet oss lenger og har begynt å konkurrere.

Dermed måtte det bare gå som det gikk da moderator hos Gu’bedre, den tidligere topp-torpedoen Espen Bruce Lee gikk forbi en Narvesen kiosk på vei til jobb og så forsiden på Dagbladet i morgentimene i dag. Han nappet med seg et eksemplar og beinet umiddelbart rett inn i Akersgata, der han siktet seg inn på bygget de nye humoristene sitter i.

- HVA I HELVETE BETYR DETTA? brølte han etter å ha brøytet seg vei inn i redaksjonen så resepsjonister og sekretærer fløy vegg imellom.

Lokalet ble musestille på et nanosekund, og selv kopimaskinene skrudde seg av i ren frykt da den storvokste moderatoren hos satirekonkurrenten hevet stemmen.

- DET ER VI SOM HAR MONOPOL PÅ TULLENYHETER OG SATIRE, FATT DET! fortsatte han, mens fråden sto ut av kjeften og øynene spilte vilt og uopplagt, siden han ennå ikke hadde fått bøttet ned de fem literne morgenkaffe han trenger for å begynne å fungere.

Journalistaktivistene i hovedstadsavisen satt som skolelys, og ingen våget å si et ord.

- HVEM ER SJEFEN HER? rumlet Bruce Lee med mørk dundrene røst.

Fortsatt sa ingen et ord og de fleste bøyde hodet for å unngå øyekontakt.

- Jeg røsker ørene rett av han her om jeg ikke får svar. Hva heter du? fortsatte Gu’bedre-moderatoren og dro nærmeste mann opp av stolen etter håret.

- F…F…F…F…Fredrik, stammet venstreaktivisten og pekte forsiktig og skyldtynget på rett mann.

Lee slapp taket i håret og Fredrik deiset tilbake i stolen fra to meters høyde med et brak.

- KOM HER! kommanderte Lee redaktøren, som likblek gjorde som han fikk beskjed om.

Så fikk han lekset opp at Dagbladet skulle fortsette som før, med å oversette tull og fake news fra CNN og BBC, men at ren satire er forbeholdt oss.

- Nordmenn redde for Trump. Hva faen er det for noe? Satiren er vår, og husk at jeg vet hvor du bor, avsluttet Espen, så snudde han og gikk.

Dermed blir morgendagens utgave av Dagbladet svært spennende å lese. Mest sannsynlig går de tilbake til tull og tøys om global warming, venstreekstrem propaganda om innvandring, teite sjekketriks, Farmen og Idol, og idiotiske tips om sexlivet til folk.

Synes du Espen Bruce Lee opptrådte noe ufint, eller fortjente Dagbladet en oppstramming nå?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.88/5
Rating: 2.9/5 (84 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.