Nå kommer fartsdumper på motorveiene og dobbel fart

 
Nå kommer fartsdumper på motorveiene og dobbel fart
Loading...
Loading...
Enighet blant småpartiene på Stortinget: Vil innføre fartsdumper på motorveiene og doble farten.

En koagulasjon bestående av SV, MDG, SP, Venstre, Rødt og Rosa, er beredt til å fremme forslag om fartsdumper på motorveiene og en dobling av farten, melder NSB.

Partiene ble enige under en fellesmiddag på Aker Brygge sist Fredag klokken halv to på natta, men har forskjellig utgangspunkt for forslaget. SV vil at alle biler skal kunne kjøre like fort eller like sakte, mens MDG bare vil skrote alle biler så effektivt som overhode mulig. SP på sin side ønsker fartsdumpene og fartsøkningen på grunn av høyden under svevet, da ulv lettere oppdages fra luften og kan skytes. Venstre vinglet som vanlig, men endte opp med å støtte forslaget i siste time, etter at Grande tok åtte shots på styrten og måtte støttes ut av elleve dørvakter.

Leder av Rødt, Bjørnar Moskus, som forøvrig var edru, er kun fartsgal og motorsportinteressert og ser for seg luftige svev i 180 km/t når farten dobles og fartsdumpene kommer. Han har dessuten satt som betingelse for å støtte forslaget at fartsdumpene ikke merkes eller skiltes, noe de andre partilederne fnisene godtok på grunn av alkoholpåvirkning.

Dersom forslaget får gjennomslag på Stortinget, støttet av AP, som nå presses hardt av LO, der både Bilmekanikernes Landsforbund og Bruktilselgerlauget er medlemmer, vil de første fartsdumpene komme allerede i starten av Desember. Det betyr at folk som tar vorspielet i taxien, risikerer å se ut som de er ferdig med julebordet allerede når de ankommer.

Flere arbeidsplasser

Det er ventet at omstillingen fra 90 km/t til 180 km/t og innlagte fartsdumper, vil sysselsette tusenvis. NAF og Falck, som ser for seg en enorm økning i oppdrag om forslaget går gjennom, ønsker nå å iverksatte en vervingskampanje i samarbeid med NAV for å sope inn så mange bilbergere som mulig blant arbeidsledig ungdom med førerkort. Også politi og ambulansetjenesten melder at de vil måtte ansette langt flere enn i dag.

For folk flest vil endringen bety at man kommer fortere fram i trafikken, om man kommer fram.

FrP melder at de vil støtte forslaget om fartsøkning, men Siv Jensen sier til Nettoavisen at forslaget om fartsdumper minner om noe man bare kommer på etter å ha sovnet med åpen munn under HB-apparatet eller etter en real omgang jazz-tobakk.

Høyre vil stemme mot begge forslag da Erna Solberg er potte sur av å ikke ha blitt invitert til Aker Brygge, siden det var bespisning før pubrunden.

Er du for eller imot forslaget? Liker du kiling i magen, eller vil du helst holde middagen på plass når du kjører bil?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.95/5
Rating: 3.0/5 (122 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.