Löfven innfører uniformsplikt

 
Löfven innfører uniformsplikt
Loading...
Loading...
Den svenske regjeringen blir nå pålagt å bruke uniform, både offisielt og privat, melder Nettoavisen.

Regjeringen som nekter å gå av uansett hva som skjer og uansett hvor mye galt de hele tiden gjør, tar dermed steget mot en enda mer diktatorisk og militarisert stil.

Statsminister Stefan Löfven, sier til Ekspressen at uniformering av regjeringen kun er et naturlig steg og en lenge etterlengtet affære for å kunne beholde makten og unngå å felles på “skit.”

Uniformene, som er i sosialistisk stil og har samme snitt og utforming som de som ble brukt av det tyske søsterpartiet National Socialist German Workers' Party på førtitallet, er fiffet opp med smarte svenske detaljer her og der.

- Det var liten vits å finne opp hjulet på ny, siden noen allerede hadde funnet det opp, forklarer sveriges fører.

- Det samme gjorde jo både Volvo og Saab, legger han til.

Utdanningsminister Gustav Fiolin (avbildet), innrømmer til STV at han synes uniformen er steintøff og gir ham mye mer respekt når han besøker skoleklasser.

- OPPSTILLING! roper jeg når jeg går inn i klasserommet, og ungene adlyder skjelvende og vettskremt med det samme, sier han.

Justisminister Morgan Kane er den eneste som også bærer våpen, men det er fordi han er så liten, samt at pistolen virker ekstra stor og farlig i hans gutteaktige hender. Dessuten er han den eneste i regjeringen med vekterkurs.

- Herregud, sa FrPs Siv Jensen da hun ble framlagt bildene av de svenske ministrene, mens APs Judas Gahr Støre synes det er en god ide.

- Det er ikke umulig at vi vil følge samme linje om vi får regjeringsmakt til høsten, sier han til NSB.

Siv Jensens partikollega, integreringsminister Sylvi Listhaug, som flere ganger har foreslått uniformering for den norske regjeringen, bare vikingdrakt med skjold og sverd, brynje og vadmelsskjortel, sier til NAF at svenskene nå har blingset totalt og at det med dette frister enda mer å invadere landet for å rydde opp.

Statsminister Erna Solberg har foreløpig ikke villet kommentere saken, dels fordi alle rådgiverne har ferie og dels fordi hun er opptatt med å brenne Prince - Greatest Hits over på CD. Hun lover imidlertid å svare på spørsmål etter fellesferien.

Tror du uniformering vil hjelpe Löfven å beholde makta, eller kommer SD til å kreve hans avgang selv om han retter på skyggelua og slanker seg?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.94/5
Rating: 2.9/5 (117 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.