Støre innrømmer: - Ja, jeg har tatt lygekurs

 
Støre innrømmer: - Ja, jeg har tatt lygekurs
Loading...
Loading...
AP-boss Judas Gahr Støre, som for noen år siden ble avslørt og avkledd direkte på TV2, da han prøvde seg på en spansk en, (se video i bunnen) innrømmer nå at lygekurs i ettertid ble nødvendig for å unngå lignende fadeser.

- Det var direkte pinlig å se meg selv på TV, så noe måtte gjøres, sier han til NSB.

Han erkjenner samtidig at det ikke var nok å holde lygekryss med fingrene.

Dermed tok han kontakt med nestleder Jihadia Takbir, som har mastergrad i bløff, løgn og usannheter fra universitetet i Islamisbad i Pakistan, der hun under påskudd av å måtte gifte seg i hjembygda og trengte ferie, ble uteksaminert i 2011.

Hun satte Støre på skolebenken umiddelbart, men ettersom han er travelt opptatt med å hyre inn billige polske fremmedarbeidere på fritiden, ble kurset en heller langdryg affære og pågår faktisk fortsatt.

- Hver Lørdag mellom 11.00 og 23.00, bekrefter Jihadia Takbir, som får overtidsbetalt i henhold til egen tariff.

Kurset er delt opp i seksjoner og omfatter hovedemnene:

- Hvordan bløffe media på en utspekulert og troverdig måte.
- Hvordan lyge til det norske folk uten at mistanker rettes.
- Hvordan sverte FrP (Instruktør Helga Pedersen).
- Hvordan bløffe om skatter og avgifter.
- Global warming og CO2 avgifter.
- Innvandring er bra.
- Valgkamp, valgflesk og ren bløff.
- 10,000 løgner - Hvordan sno seg unna.

Hvert hovedemne har i tillegg et utall underemner, men disse nektes opplyst, da også løftet om mer åpenhet var en bløff.

Mener du kurset har hjulpet Støre til å bli en bedre politiker, eller bør han også fullføre det videregående kurset på 18,000 timer før du eventuelt vil kunne vurdere å stemme AP.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.88/5
Rating: 2.9/5 (96 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.