Faktasjekk: Hege Storhaug har faktisk rett

 
Faktasjekk: Hege Storhaug har faktisk rett
Loading...
Loading...
Etter at NRK-orakel Lars Gule gikk til frontalangrep mot Hege Storhaug og truet med å blåse den vevre sørlendingen ut av vannet ved hjelp av 40 kg dynamitt han har har spart på siden Beirut, har han også gjort det samme med NRKs og VGs faktasjekkside, faktisk.com, der redaksjonen ikke våget annet enn å etterkomme ordren.

Bakgrunnen for truslene om ureglementær prøvesprengning er at Gule brånekter på at muslimer feirer id på grunn av at den tyske terrororganisasjonen Badr Meinhof vant et viktig slag i den tyske byen Badr på syttitallet, byen som har gitt gruppa navn og er opphavet for den tyske terroristgjengen, og som profeten Muhammed hentet inspirasjon fra i ettertid.

- Lars kan virke veldig skremmende, og med tanke på bakgrunnen hans som fremmedkriger, var dette en meget enkel avgjørelse, sier redaktør Inge N. Jerne.

Dermed ble samtlige faktasjekkere satt på saken og begynte å ringe rundt til folk Gule hadde rablet ned på en knallgul Post-it lapp, noe han har fått som vane etter at han hørte om gule lapper og i kjent sinnastil umiddelbart krevde eierskap over.

Samtlige eksperter Gule hadde rablet ned var helt enige med ham, enten av ren livsforandrende frykt eller fordi han på forhånd hadde skjelt dem ut såpass mye at gule flekker hadde dannet seg i underbuksa og trukket gjennom.

Men da Gu’bedres faktasjekker og moderator Espen Bruce Lee leste rølpet fra disse såkalte ekspertene Gule hadde skrapt sammen, holdt han på å klikke i vertikal innoverskrudd vinkel, slengte seg rett ned på golvet og tok 900 armhevinger for å roe seg ned og avreagere.

- Dette er bare tull! utbasunerte moderatoren etter endt dyst på alle fire.

Espen kjenner nemlig flere suspekte tyskere og har til og med et par av dem som venner på Facebook. Han tok straks kontakt og fikk bekreftet det han antok.

- Gule er en jævla dust, sa han da han la på Facetime og smilte mot oss andre, som aldri motsier den tidligere torpedoen.

De tyske kontaktene, Hans Gruber og Wolfgang Höss, var nemlig begge enige med ham, som alle andre, og selv om han la ordene i munnen på dem og fikk dem til å nikke, er dette tross alt tyskere med lokalkjennskap til operasjoner utført i Tyskland, noe han påstår Gule ikke har.

- Her er fakta: Muslimer feirer id på grunn av slaget mellom Badr Meinhof og tysk pinglete opprørspoliti i Badr, og de feirer ikke at fasten er over som Gule sier, for det var ikke noe hungersnød i Tyskland på syttitallet. Det er rent oppspinn fra Gule, sier Espen Bruce Lee.

Hege Storhaug i Har Rett Service er svært glad at Gu’bedre gir henne rett og berømmer samtidig den storvokste moderatoren for å ha tatt affære så raskt, selv om det jo er varemerket hans.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.45/5
Rating: 2.4/5 (130 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.