Nordmann etterlyst for ulovlig jakt i Sverige

 
Nordmann etterlyst for ulovlig jakt i Sverige
Loading...
Loading...
Nordmann Kastretusanostrapot Klikklakkklukkklakklikk (22) fra Ålesund, er nå etterlyst i hele Sverige, utenom Malmø og Stockholm, der det ikke lenger er lov å etterlyse noen.

Analfabete Klikklakkklukkklakklikk, som ble rikskjent da han tok navnet Nordmann for å forenkle utfylling av selvangivelsen (ved at han da bare sendte inn den ferdigtrykte veiledningen), er mistenkt for å ha bedrevet ulovlig jakt i et boligfelt i Gøteborg.

I følge politiet skal Nordmann Klikklakkklukkklakklikk ha vært i et skytterlag av krypskyttere som jaktet på for politiet helt ukjente arter dyr, midt i Gøteborg.

- Jeg har hvertfall aldri hørt om artene, sier politibetjent i Gøteborg, Axel Svenson.

Han nevner i fleng artene Koffar, Ju og Svid, men legger til at det kan være underarter av samme art, da alle også hadde forbetegnelsen Fokking.

Svensk politi mener ukontrollert jakt inne i byene begynner å bli en farlig trend som er ved å øke i omfang, og tilbyr derfor jaktinteresserte og skyteglade ungdommer skyss ut i skogen i stedet, der leirbål og god glovarm kaffe venter. Men interessen har så langt vært laber.

- Det virker rett og slett ikke som disse artene finnes i skogen, for interessen har vært lik null, sier Svenson.

Den svenske justisministeren, Morgan Johansson, sier til TT at regjeringen nå i stedet vurderer å innføre jaktområder inne i byene og sette ut dyr som kan jaktes på, som for eksempel kyr og sau eller norsk ulv. Han mener dessuten at beboere i jaktområder ikke tar skade av noen smell i ny og ne, og sier folk frivillig feirer nyttårsaften, da det også er skrål, skriking og smell. Han ser overhodet ingen forskjell.

Etterlyste Nordmann Klikklakkklukkklakklikk, ble sist sett løpende gjennom Gøtagatan i Gøteborg, iført kamuflasjebukse, i bar overkropp og siktende med en Kalashnikov jaktrifle. Klikklakkklukkklakklikk er så kullsvart at han skinner i blått. Han er lett gjenkjennelig da han har et svakt underbitt med plass til en mellomstor pizza.

Har du opplysninger om Nordmann, bes du ta kontakt med politiet på Evsnes i Norge, som da vil videresende tips til politiet Sverige, der de ikke lenger har lov å ta i mot tips fra publikum direkte.

Evsnes lensmannskontor har telefonnummer (047) 765 588 863 544 363 297 762 947 975.

Telefontid er mellom 09.00 og 09.05 hver Torsdag.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.73/5
Rating: 2.7/5 (131 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.