Solberg: - Jeg føler meg lurt

 
Solberg: - Jeg føler meg lurt
Loading...
Loading...
Den norske toppsjefen over alle toppsjefer, statsminister Erna Solberg, møtte Gu’bedre i all hemmelighet i gangen under regjeringsbygget for å forklare hvorfor hun deltok på id-feiring sammen med 8000 islamister fra diverse radikale moskeer og kebab-sjapper.

Hemmelighetskremmeriet skyldes en uvanlig stor misnøye med statsministeren blant folk flest, og en stadig stigende frykt for høyreekstreme, som visstnok er en større trussel enn ISIS og Kokko Haram. Denne frykten har vokst voldsomt etter at Har Rett Service (HRS) i en fyldig artikkel forklarte hva Solberg hadde vært med på, at det ikke var et vanlig etegilde eller en grisefest, som Erna virket å fått inntrykk av, og som alle forstår og ser, hun går ikke glipp av noe sånt frivillig.

Men nå viser det seg at det ikke var bugnende koldtbord og kebab med lompe som fristet aller mest. Statsministeren trodde nemlig at id-fest betød at over 8000 muslimer endelig hadde funnet identifikasjonspapirene og kunne gjøre rede for hvem de var.

- De burde ikke kalle det id-party når det ikke har noe med ID å gjøre. Jeg føler meg lurt, skarrer Solberg på klingende bergensk, mens underarmsfettet vaier i vinden.

- Vi fikk dessuten ikke mat, legger hun surt til.

Hun vil nå ta kontakt med Rabiat-moskeen og Islamistisk Råd, for å få dem til å endre navnet, sånn at en lignende episode unngås neste år.

Hege Storhaug i Har Rett Service (HRS), som denne uken har gått hardt ut mot Solberg, sier i en kort kommentar til Nettoavisen at hun er glad statsministeren har forstått alvoret og forstått at id ikke har noe med ID å gjøre. Hun har nå sendt avgårde et eksemplar av boken sin, “Landeplagen,” som hun presiserer ikke handler om statsministeren.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.08/5
Rating: 3.1/5 (78 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.