Løgnaslaget banket opp av nazister i Stavanger

 
Løgnaslaget banket opp av nazister i Stavanger
Loading...
Loading...
Humorrevygruppa Løgnaslaget, som i retten vant retten til å synge at Merete Hodne er en nazi-frisør tidligere i måneden, ble etter rettsaken angrepet av illsinte nazister, melder danske DMI, som helt tilfeldig fikk med seg opptrinnet.

Løgnaslaget stilte som kjent i retten med jødeluer ala Bergen Belsens påtvunget mote, mest sannsynlig for å få sympati av dommeren, selv om ingen av humoristene har en dråpe jødisk blod i årene og burde vært arrestert for å prøve å lure dommeren til å tro at de er overlevende fra gasskammeret. Men planen virket. Dommeren var livredd for å bli kalt en antisemitt, og dermed ble det som ventet full seier til løgnasane og nok et sviende tap for Hodne, som etterpå gikk rett hjem, klippet ei kjerring helt skallet på ene siden i sinne, før hun kastet i seg et helt glass vin.

- Eg va bare så jævla sure, sier Hodne, som er så uvant med alkohol at hun blir brisen av å gå forbi en uterestaurant.

Så da vinen traff magen, alkoholen tok turen til hjernen, ble Hodne mer enn overstadig beruset, noe som kom fram på Facebook utover kvelden.

“Trlkelen r oedo”

“Rotklsne et Pwdp”

Forsøkene var utallige og kom i serier mellom hver gang Hodne var på do for å spy.

Til slutt ga hun opp. Da hadde tusenvis kommentert og lurt på hva hun prøvde å formidle. De fleste hadde prøvd å oversette både hos Google og Bing, men uten resultat.

Heldigvis for Hodne kom sønnen akkurat hjem og fant mora dritings og klimpende på tastaturet nærmest på måfå.

- Kom her, skriv at Torkelsen er pedo, snøvlet Hodne til sønnen, som er opplært til å respektere mora uansett tilstand.

- Er du sikker, mamma, sa sønnen allikevel, vel vitende om at mora har tilgang både på skarpe sakser, hårfarger i alle valører og at hun nå offisielt er utpekt til nazi-frisør.

- TRYKK ENTER! skrek Hodne, før hun løp på do og sovnet.

For tusenvis var det en lettelse å endelig få svaret de hadde lurt på hele kvelden, og selv om de fleste fortsatt lurte på hva hun mente, var det uansett ord de kunne lese.

Men tror du Hodnes dag var mørk, så var Løgnaslagets dag mer enn beksvart, selv om de vant.

For etter rettsaken, da løgnasene kom ut av retten, var den vanlige vestavinden begynt å dra seg surt til. Dermed trakk de jødeluene nedover ørene og gikk mot byen i retning Pedersgata, den mest multikulturelle gata i hele Stavanger. Det var dømt til å gå galt.

De tre faste løgnasene og et par ukjente fake holocaust overlevende de hadde hyret inn for å få mest mulig sympati hos dommeren, ble nemlig fort til en begivenhet i gata. For mange var det nemlig første gang de så jøder noensinne, folk de hadde hatet like forever, så det var som snø på julaften nærmest. Noen ble så star-struck at de begynte å skubbe og ta på løgnasene, mens noen klappet dem kameratslig på kinnene, melder danske Abhullah Ali, som rapporterer for DMI om været i Stavanger.

Løgnaslaget, som i starten syntes det var stor stas med oppmerksomheten og tok det som en selvfølge at en bråte somaliere, pakistanere, afghanere og syrere hadde vært på revy og visste hvem de var, ble, ettersom de vennlige klapsene på kinnene etterhvert hardnet til, tvunget til å løpe.

- Ska me springa? utbrøt Torkelsen forskrekket, etter et knallhardt kameratslig fan-klapp på armen.

- Me må løbe, sa Rune Andersen med sørlandsk panikk i stemmen, etter at han med innlevelse hadde prøvd å imitere kongen, Stoltenberg og en rekke andre kjente, uten at det gjorde spesielt inntrykk.

Dermed begynte den aldrende gjengen liksom-jøder å løpe, men i feil retning. De løp nemlig rett mot Vigrids høyborg i byen, et par campingvogner full av forbanna nynazister.

- Merete Hodne er IKKE en nazi-frisør, vi har våre egne, uttalte leder av nazigjengen, Arian Hansen, til Rogaland Avis tidligere i år. Det samme som Hodne påsto i retten, men som dommeren ikke tok hensyn til.

Nazistene er derfor fly forbanna på Løgnaslaget, som de mener reklamerer for en uautorisert nazi-frisør. Nå hadde de fått øye på dem.

Andersen, som har kortest ben ble tatt igjen først, og Torkelsen, som i alle år har promotert mindre idrett og mer røyk og alkohol, har helt tydelig fulgt sitt eget råd og var totalt kjørt, men siden han har mye lengre ben, kom han et stykke lenger før brutalt voldelige, flinskallede og nyklipte nazister tok ham igjen.

Torkelsen, som nå har tilbrakt vel en uke på intensiven, har endelig begynt å smile igjen, melder DMI, som har vært på besøk. Rune Andersen har mistet stemmen etter et velrettet nynazistisk karateslag i strupehodet, og begge nevene er brukne, så han var "ikke meget tilgængelig for en kommentar," skriver danske DMI.

Resten av løgnasene klarte å unslippe ved å løpe tilbake til Pedersgata, men de er nå meldt savnet, melder politiet, som lover å se på saken. Politiet tror imidlertid ikke det vil bli prioritert før i neste uke, da de venter å få en ledig bil. Vigrid er allerede klarert ut av forsvinningssaken og politiet stiller seg derfor fullstendig uforstående til et eventuelt motiv bak kidnappingen, skriver DMI, som forøvrig rapporterer om 11 grader og lettskyet i byen.

Har du tips i saken kan ta det med politiet en gang i neste uke. Ønsker du imidlertid å begynne å melde været i Stavanger for DMI, er stillingen nå ledig, da videoer fra Pedersgata viser at DMIs Ali, var en av de mest aktive.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.78/5
Rating: 2.8/5 (99 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.