Gule har blitt kristen - vil ha nye korstog

 
Gule har blitt kristen - vil ha nye korstog
Loading...
Loading...
Den landskjente altmuligeksperten på alt som kan krype og gå fra midtøsten, NRKs eminente terror og anti-terror ekspert, Lars “Sprenger’n” Gule, sier til Nettoppavisen at han nå har blitt kristen, meldt seg ut av det syndefulle Human-Etiske Forbundet og inn i den islamkritiske organisasjonen SIAN, som han tidligere har kritisert på det groveste.

I følge Gule skjedde forvandlingen/ kristningen, eller åpenbaringen, som han kaller det, da han skulle lufte bikkja Roffen sent Søndag kveld. I det Roffen dro i båndet, skle Gule på ishålka og styrte med trynet først rett i stolpen på et vikepliktskilt.

- Det var fantastisk, sier Gule, som forteller med innlevelse om stjerner og planeter, et sterkt hvitt lys og en skikkelse som kunne være Jesus.

Det er imidlertid uklart om dette kan skyldes ambulansesjåføren Muhammed, som er full av skjegg og lyste Gule i øynene for å sjekke etter liv i den gamle kroppen, eller om det var en annen fantasifigur han så.

Gule er imidlertid overbevist, har meldt seg inn i statskirka igjen, ut av det hedenske Human-Etiske Forbundet og inn i SIAN.

I SIAN satser Gule på en rekordrask stigning i gradene, til han leder hele oganisasjonen og kan bestemme alt selv, som han er vant med. Da vil han beordre nye korstog og han kommer til å stille i korsfareruniform med brynje, sverd og full mundur, og lede troppene mot Sverige selv.

Han forteller at han hadde foretrukket Norwegian Defence League (NDL), da de har mye kulere navn og logo, men siden lederen av NDL er immun mot hets og avanserte hersketeknikker, anså han sjansene for en snarlig overtakelse som større hos SIAN.

Gule, som jo kommer fra ytre venstre, der vold lettere tas i bruk, mener det nå er på tide høyreekstreme slutter å være så prektige.

- Sølvguttene er mer voldelige, en jentetropp med speidere er mer voldelige. De er så kjedelige og fredelige at det er en vits. Nå må høyre ta etter venstre, Sverige må befris! sier Gule, som planlegger å føre an korstoget fra hesteryggen, for realismens skyld.

I sekken har Gule mange overraskelser, kan han fortelle. Overraskelser med smell i. Ren dynamitt, sier han, men vil ikke røpe hvor mange kilo det er.

Leder av SIAN, Jørn Andersen, tidligere kjent for å bøtte inn mål for det norske U-landslandslaget, sier til den radikalvenstre avisen Klaskekampen, at Gule er hjertelig velkommen som medlem, men at ideen om korstog er gammel og til og med nedfelt i forskriftene, på dansk, også det for realisme.

“I eder gaar til kamp mod vores og jeres fjende i Sians nabn og krydsnigskrudsifix”

Konfrontert med denne informasjonen, klikker Gule på gammelt kjent vis:

- Typisk brunt gørr å ikke gjøre en millimeter selv om instruksen foreligger. Skammelige drittsekker!

Dette kontres imidlertid lett av Jørn Andersen, som elegant tar ballen og ikke mannen, som han var kjent for også i glansdagene.

Tror du Gule er rett mann for å føre korstoget mot Sverige, nå som han har blitt overstadig religiøs, eller foretrekker du Listhaug?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.51/5
Rating: 2.5/5 (103 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.