Geir er norges Trump - nå sikter han på toppjobben

 
Geir er norges Trump - nå sikter han på toppjobben
Loading...
Loading...
Han ser ut som Trump, snakker som Trump, men han er norsk og heter Geir Madsen. Nå vil han bli norges svar på Donald Trump.

Madsen sier det er en ren tilfeldighet at han ligner på Trump, men innrømmer at frisyren er kopiert.

- Ja, den er rå, ler Madsen, før han sprayer stivelse i håret til øynene begynner å renne og hodet føles pussig.

For etter at han fikset på håret og begynte å gå med de aller dyreste Dressmann-dressene han klarte å oppdrive og rødt slips, var det flere som gned seg i øynene da han passerte. Madsen var blitt en tro kopi av Trump, en dobbeltgjenger. Prikk lik og kunne vært tvillingbroren. Nå har han tenkt å stille som statsministerkandidat til høsten og gjøre som Trump, først vinne, så finne folk med hjerne.

- Crooked Erna! Crooked Grande! Hareide er en pudding! Dagbladet er fake news! Bare tull!

Madsen gir alt når han holder politisk møte (se bildet). Denne gang har han steget opp på scenen i en åker utenfor Moss, der bonden er eneste tilhører og rister på hodet mens han sjekker jordsmonnet.

- Vi skal bygge en mur både mot Sverige og Danmark, roper Madsen.

- Russland skal betale for dem! De skal bli nydelige!, skriker han i megafonen lagd av resirkulerbar papp og tapet sammen på beste måte.

- Vi skal lage Norge greit igjen!

Trumps retorikk kommer som perler på ei snor, bare modifisert for kongeriket.

- Hvorfor har vi Statoil i Sverige? Hvorfor lar vi jobber gå utenlands?

Madsen vil også gjøre som Trump, ha innreiseforbud for en rekke land, deriblant Sverige, da han mener svenskene stjeler norske jobber og dessuten tviholder på skånsk, som er like vanskelig å fatte som en rant på urdu. Snømeksikanere, kaller Madsen svenskene, selv om det vel strengt tatt er mer snø i Norge.

DSD, FB, NTB, NRK, NSB, EU og EØS, vil Madsen avskaffe, og han lover å kopiere Trump med å ikke håndhilse på Merkel når hun kommer på offisielt besøk etter at han har blitt statsminister.

- Takk, takk, roper Madsen i pappmegafonen og hyller den imaginative applausen fra bonden, som bare rister på hodet.

- Vi ses neste gang, og det er i Drammen, avslutter han hastig, før både han og bonden må løpe mot låven for å komme seg unna en plutselig regnskur.

Kommer du til å gi din stemme til Madsen til høsten, eller er du mer til Grande og trygg og fast kokko?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.82/5
Rating: 2.8/5 (110 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.