Lan: - LAN Norge må endre navnet!

 
Lan: - LAN Norge må endre navnet!
Loading...
Loading...
MDGs talsperson og miljøekspert i Oslo, utenlandsutseende Kim Ling Lan, er ikke lenger helt fornøyd med at kidsa kaller disse PC-nerdesammenkomstene for LAN party, etter at over 600 ungdommer banket på døra Fredag og ville feste.

Hun krever nå at LAN Norge bytter navn og slutter å kalle det LAN party.

Lan forteller til NSB at hun fikk sjokk da hun åpnet.

- Det var helt vilt. En bråte ungdommer med PC-utstyr under armene, samtllige med øreklokker på hodet, colaflasker stikkende ut overalt og et enormt jubelbrus da jeg åpnet, sier Lan, som virker å ha lært seg brukbart norsk.

Hun skriver i en 112 tegns melding på Twitter, at LAN Norge må bytte navn til noe annet enn etternavnet hennes, og at de som skriver ut invitasjonene må gjøre bedre research enn at de søker opp Lan og velger første og beste adresse.

- LAN Norge må endre navnet!, skriver hun.

Leder av LAN Norge, Roger R. Abbitt, som arranger LAN parties over hele landet, sier i en uttalelse at de beklager det inntrufne og at de kommer til å ta saken med noen helt andre etterhvert. Samtidig lover han at gule sider dott enno, neppe vil bli brukt neste gang. Han er imidlertid uenig med Lan i at navnet bør endres, da han mener det er eldre enn Lan selv.

- Ja, LAN parties startet allerede i 1995, lenge før Lan var påtenkt. Da gikk det i 28 bits modem, Windows 95 og morsomme gif’er. Det gjør det forsåvidt fortsatt, bare mye raskere, sier Roger R. Abbitt.

Han mener derfor det er rimelig utidig å ta samme navn og deretter kreve eierskap.

Det har ikke vært mulig å oppsøke Lan for en kommentar, da LAN Norge nå har slettet adressen hennes.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.77/5
Rating: 2.8/5 (75 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.