MDG dropper diesel-saken - fant ut det var drivstoff

 
MDG dropper diesel-saken - fant ut det var drivstoff
Loading...
Loading...
Det mye omtalte diesel-forbudet i Oslo, droppes nå med øyeblikkelig virkning, melder NSB. Forbudet droppes etter kvartalsmøtet i Oslo MDG på Mandag, der det kom fram at diesel var det som bilene anvender på tanken for å kunne kjøre framover, ikke som de grønne tidligere har trodd, at det var en effektiv, men miljøskadelig vindusspylervæske folk ikke ville være foruten.

- Vi kan bare beklage, sier MDGs miljøekspert Ling Lim Lan, som unnskylder seg med null interesse for biler og hvordan de virker, da hun uansett bare tar taxi.

Dessuten har hun aldri opplevd at taxien har måttet stoppe for påfyll, og det samme gjelder resten av research gruppa hos MDG, som trodde bensinstasjoner nå for tiden for det meste var for sultne folk på vei hjem fra byen, men at det nå gir mening hvorfor folk står alene mellom bilene og klossene utenfor så ofte, sier Lan.

Hun legger til at regjeringssjef Rayban Johansen godt kunne ha sagt noe, siden han er veldig interessert i mekaniske dibbedutter, men i og med at han uansett hadde unntak, ga han nok blaffen, konkluderer hun selv og virker oppgitt på thailandsk.

FrPs Ulf Isman Leirstein tror ikke hva han hører da Gu’bedre tar kontakt via telefax for å få meningen fra en med hjerne i Oslo, selv om Leirstein desperat prøver å påstå at han er fra Moss.

“Stop - load error - please insert sheet again,” starter Leirstein, i en rant som blir verre og verre, til telefaxen smelter og Birger i grafikkavdelingen må tømme hele fire pulverapparat på greia for å slokke flammene. Heldigvis klarte en snartenkt Birger å nappe ut den brennende faxen fra Leirstein først og pulverisere den grundig.

Ranten fra Leirstein fortsetter med en masse rare tegn, noe som tyder på at han banner og sverger. Sånn fortsetter han nesten en hel side, før han avslutter med Load Error - could not deliver message, som oversatt betyr at han holder på å klikke, men han får ikke gitt beskjed.

Er du enig med Leirsteins berettigede harme, eller unnskylder du MDG, der ingen har lappen, at de er helt grønne på bil og faktisk proklamerer det i navnet?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.86/5
Rating: 2.9/5 (98 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.