Krekar meldt død, så savnet, så funnet

 
Krekar meldt død, så savnet, så funnet
Loading...
Loading...
Norges husterrorist, islamisten Mullah Kreket, som mer eller mindre ufrivillig har blitt en ganske morsom figur, og selv med et rulleblad lengre enn Cappelen og Bhatti til sammen, en bamsefar man fort blir litt glad i, ble i går kveld meldt død, før han ble meldt savnet og etterhvert meldte seg selv i live.

Krekar, som i fjor begynte å jobbe som landets første vegsnuser for vegvesenet, med hovedansvar for de kaldeste områdene i nord, der det er størst sjanse for at han fryser fast under snusingen, ble i atten-tiden i går kveld meldt død av kollegaer, meldte NSB, men uten at Buzzfeed hadde verifisert historien.

LES: Krekar får jobb i Statens Vegvesen

Brøytebilsjåfør i Kautokeino, Ante Valiante Lappa, sier til NSB at han og kollegaen bare skulle til lunsj, mens Krekar sa han ville jobbe i lunsjen ettersom han var på sporet av en sprekk i asfalten under isen og ville holde sporet varmt.

- Men så begynte vi å drikke, sier Lappa, og da glemte de ut den korpulente islamisten som lå på alle fire i kulda på en islagt vei og lette opp sprekker.

Da de plutselig kom på at det var noe de hadde glemt, var det tilsynelatende for sent. Krekar ble meldt død.

- Vi prøvde å løfte ham opp, men vi var for fulle. Så vi prøvde å kile ham, men uten respons. Dermed ga vi hverandre en high five og meldte dødsfallet til lensmannen i Karasjok, sier Lappa.

- Lensmannen ba oss slenge ham i grøfta så han ikke lå i veien, så skulle han se på saken etter helga, men han var jo frosset fast, så vi lot ham bare ligge. Vi satte imidlertid en varseltrekant på hver side, legger han til.

Men dødsbudskapet viste seg å være i tidligste laget, for Krekar var langt i fra død, bare dypt konsentrert og fokusert på sprekken han var på sporet av, en sprekk han svakt kunne lukte langt der nede.

Da han kom ut av den islamske finnertransen, iskald og gjennomfrosset, noterte han sirlig med skjelvende hånd breddegrad og lengdegrad på sprekken, på et mystisk språk på baksiden av koranen.

Så begynte han å gå. Men uten gatelys, svart som et nytt ISIS flagg og med en retningssans som er så på trynet at han en gang skulle til Kurdistan for å bedrive litt jihad, men blingset og havnet i Norge i stedet, gikk det på ny rimelig galt. Han begynte å gå innover vidda.

- Det gikk frysninger nedover ryggen på oss, og det skyldes ikke bare -40, men det faktum at Kreket var blitt et spøkelse og gått sin vei, sier Lappa, som hadde kjørt tilbake for å hente den ene varseltrekanten igjen, siden de fant ut at kun en i kjøreretningen strengt tatt var nødvendig.

På ny måtte de ringe lensmannen, denne gang for å melde om en forsvinning.

- Han ble fly forbanna, for han hadde alt skrevet at Kreket var død på Facebook og fått likes fra hele landet, inkludert samtlige regjeringsmedlemmer i FrP, alle politimestrene i kongeriket og selv advokat Mesling, som etterhvert har gått lei og føler det er på tide med en ny klient.

Antatt russisk hacking

Da Krekar hadde kavet i flere timer i en meter dyp snø og kommet vel 200 meter innover vidda, kom han på at han jo hadde en walkie talkie i lommen og prøvde å tilkalle hjelp. Men uten at integreringsviljen har vært til stede, og uten å ha lært seg et ord norsk, ble nødanropet på et mystisk språk først oppfattet som russisk hacking av nødnettet, før tolken avviste det og stilte seg blank.

Dermed tok det ytterligere tre timer før rett tolk ble funnet og kunne identifisere en blåfrossen islamist-terrorist i den aller ytterste fare langt oppi nord.

Så, etter et lengre møte i Justiskomiteen på Stortinget, der det ble diskutert om Kreket skulle få lov å fortsette å gå eller hentes ned, ble det til slutt bestemt å hente ham, først og fremst fordi faren for at han overlever turen er til stede. FrPs representanter i Justiskomiteen var imidlertid i mot og mente det var en sjanse man burde være villig til å ta. Dessuten mente FrP at det burde sendes direkte på NRK, TV2, Vision Norge og kontinuelig løpe øverst på tekst-TV.

- Brød og sirkus, underholdning må folket ha, sier FrPs Ulf Isak Leirstein, som personlig tror Krekets kamp mot vidda hadde danket ut både kjendis-farmen og farmen, Big brother og In total darkness, som er en favoritt.

Fra sykesenga på Alta sykehus, meldes det nå at Kreket omsider begynner å få følelsen tilbake i beina, selv om PST insinuerte, insisterte og presset hardt på for amputasjon. Han takker det norske folk som har gitt ham så mye støtte opp gjennom årene og lover å jobbe dobbelt så hardt for å finne sprekker i norske veier med det samme han klarer å krype igjen.

LES OGSÅ: Krekar blir observatør på Mannen
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.87/5
Rating: 2.9/5 (120 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.