Knarvik nedringt av kriminelle etter annonse på Fb

 
Knarvik nedringt av kriminelle etter annonse på Fb
Loading...
Loading...
Den kjente dokunstneren Thomas Knarvik rykket brått og helt uventet ut på Facebook og etterlyste ulovlige våpen. Dette har skapt enorme bølger i landet, etter at Knarviks telefon gikk tom for minne på grunn av alle SMSene han fikk fra kriminelle med gode tilbud.

Vi lurte på hva dette handlet om og vår egen eminente dotegner, Fredrik Nilsen, kontaktet Knarvik for en kollegial samtale.

FN: Har du blitt truet?

TK: Det er ikke problemet, svarer Knarvik, men så blir samtalen plutselig brutt i det Knarvik skriker “Faen!”

Bekymret ringer Nilsen tilbake, men får kun opptattsignal. Derfor, etter et emergency hastemøte i redaksjonen på et par tre timer, som dessverre skled ut i bare tull, ble det omsider bestemt å varsle politiet. Men akkurat da ringte Knarvik tilbake.

Han fortalte at telefonen konket ut av alle SMSene fra kriminelle som ville selge ham alt fra bevisskyldige ranslommekniver til pistoler, håndgranater, kalashnikover, kanoner og hele utskytningsramper for Scud-raketter, inkludert et pakketilbud på 8 raketter med dødningehode. Flest tilbud har kommet fra Sverige og utbryterrepublikker i Russland, forklarer Knarvik.

Også på Facebook har Knarvik fått flere saftige tilbud. Noen høres ut som rene varp om han har god plass eller bor i nærheten av sjøen og har egen brygge:

“Har en ULA-klasse ubåt med 8x533mm torpedorør. Er det våpen nok? 10.000 kroner og vi har en deal. Ubåten er din. Må bare omregistrere den på ubåttilsynet og sette på nye ubåtskilter,” skriver en.

En annen tilbyr Knarvik en ubrukt Marshall tanks fra Korea-krigen i 92, der det medfølger bruksanvisning på koreansk, noe som er grunnen til at tanksen er ubrukt.

Mange har enda billigere løsninger å tilby.

“Kan du ikke bare se noen Bruce Lee filmer, pugge triksene og ende opp med fists of fury, og dermed har du alltid lovlige våpen i lommen, når du ikke gjør noe annet,” skriver en, mens en annen foreslår naken-selfier av Lars Gule som et effektivt våpen.

Både våpenannonsen, kommentarene på Facebook og meldingene på SMS, har fått PST til å hoppe i stolen. En væpnet politiaksjon var planlagt, melder PST, men så kom de på at Knarvik bor i Danmark, og dermed er det PET som må aksjonere. Fra PET meldes det imidlertid om laber interesse, siden Knarvik er nordmann. I følge PET anses nordmenn kun som terrorister på sommeren, da de terroriserer diverse fornøyelsesparker i drit kanon tilstand og snøvler på et nært uforståelig språk. På vinteren er de langt færre og drikker også mindre, sier PET, som også kvier seg da de må tolke tolken.

Nå reagerer flere politikere på Knarviks kontroversielle Facebook post, der han ber om illegale våpen.

KrF boss Knut-Arild Bondevik, sier til Bømlo Menighetsblad at han gikk rett i knestående og begynte å be hardt for Knarvik da han så posten.

- Vi trenger ikke våpen når vi kan snu det andre kinnet til, sier han til bladet og forklarer at begge kinn fint tåler en god smell.

Venstres Trine Sofie Grande tok som vanlig til Twitter for å uttrykke misnøyen:

“Jba wt fwyte hwt=?=” skriver hun dyslektisk i en tweet.

Statsminister Erna Solberg reagerer også.

“Touch if you will my stomach
Feel how it trembles inside
You've got the butterflies all tied up
Don't make me chase you
Even doves have pride,” synger statsministeren etter favoritten Prince, mens hun drar opp genseren for å invitere til å ta henne på magen. Så sier hun at Knarviks anonnse er forvirrende, da han ikke spesifiserer nøyaktig hva han er ute etter.

Folk over hele landet stusser nå over det samme. Hvorfor har ikke Knarvik spesifisert hva han er ute etter?

Dette, forklarer Knarvik til Gu’bedre, er fordi han er ganske romslig når det gjelder valg av ulovlige våpen, og han ønsker dessuten å lage Facebook til en bedre salgsarena enn FINN:

- Jeg vil gjøre denne markedsplassen great again. Bedre enn FINN, skriver Knarvik i en kommentar og avslører på det nærmeste at han rett og slett er tilhenger av Trump.

Om PET tar turen når utskytningsramper, ubåter og koreanske tankser ankommer byen, vil tiden vise, men Knarvik sier ordrer er lagd og at han alt har kontaktet “kongene” i IRA, siden Sons of Anarchy er oppløst og over.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.79/5
Rating: 2.8/5 (89 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.