Her trener danmarks eneste utforkjører

 
Her trener danmarks eneste utforkjører
Loading...
Loading...
Danmarks største skitrekk har nå åpnet portene, melder den danske avisen Jallaland-Posten.

Åpningen foregikk i stillhet før Jul, siden det som vanlig manglet snø og folk dessuten var opptatt med å shoppe.

Nå er ikke kravene i Danmark like som i andre land man oftere forbinder med alpint og skianlegg og dermed har det begynt å poppe opp såkalte alpinanlegg ved hver en lille bakke i det pannekakeflate landet.

Sist ut er altså Dansk Alpin Center, like utenfor Grevlinge, som påbroper seg den høyeste hellingen i Danmark.

- Det starter helt der oppe og ender helt her nede, sier leder av alpin-senteret, Preben Skide, mens han peker utover ei rimelig slak slette i forhold til norske forhold.

I følge Skide, er bakken hele 400 meter lang, med en svak helling så og si hele tiden. Noen steder må man imidlertid stake for å komme videre i bakken kalt “dødens fald,” men det er med vilje, sånn at folk skal få igjen pusten etter den ville ferden i starten, påstår Skide.

Samtidig røper Skide at senteret nå har knyttet til seg danmarks eneste utforkjører, Bror Madsen, som trener iherdig for OL i Kawazaki i 2022. Madsen ble landskjent da han måtte hentes med helikopter fra toppen av Beitostølen, da han var invitert med av det norske alpinlandslaget, men stivnet helt av skrekk og nektet å kjøre ned igjen under en treningsleir i 2014.

- Det var totalt livsfarlig og sinnssykt, både for lemmer og liv, sa Madsen til det danske ukebladet Hemma, etter returen til Danmark og tryggheten i lavlandet.

Han har imidlertid vært tilbake i Norge for å stå på ski i ettertid, men da trente han utfor i en akebakke i Ballangen, der ungene kjørte forbi på rattkjelke.

Skide sier at Madsen nå har en personlig rekord på rundt 6 minutter i bakken, men at den praktisk talt forbedres hver gang det er nok snø. OL-kravet på 50 sekunder nærmer seg altså taktfast, med tanke på at den første prøvende turen ned tok bortimot et kvarter.

- Kom så dreng, heng deg på, roper Skide til Madsen, og setter seg inn i en hvit pickup for å dra Madsen til toppen for en ny vill ferd ned igjen.

- Skitrekk, roper han og trår gassen i bånn så snøspruten står, mens Madsen tydelig forbereder seg på et voldsomt rykk.

Si din mening! Tror du Madsen når kravet i tide, eller har Danmark rett og slett for lite snø? Burde Brende åpne pengesekken også for danskene og tilby nødhjelp i form av en norsk landslagstrener, eller er det å gamble med nasjonalfølelsen, og at vi heller bør tilby en landslagslege med krem, for å være sikker på at konkurransen elegant ryddes av veien, som svenskene i samarbeid med russisk og italiensk mafia gjorde med Therese Listhaug.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.79/5
Rating: 2.8/5 (76 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.