Erna Solberg avdekket blotting og onanering i svømmehallen

 
Erna Solberg avdekket blotting og onanering i svømmehallen
Loading...
Loading...
I en pressemelding fra statsministerens kontor heter det at Erna Solberg egenhendig har avslørt utstrakt blotting og onanering i svømmehallen i Bergen.

Det var sist helg at Solberg iførte seg bikini og tok seg opp til fem-meteren i svømmehallen. Bassenget var fullt av små barn og innvandrere idet hun tok sats for å lage en en perfekt vannbombe, og det lykkes hun med. Den store kroppen traff vannflaten nøyaktig som hun hadde planlagt og var såpass vellykket at det meste av vannet forsvant.

På bunnen av bassenget ble småbarn liggende å kravle i det lille vannet som fortsatt var igjen, mens Solberg sjokkert kunne konstantere at flere innvandrermenn sto med badebuksa på knærne og dro i “tissemannen”, står det i pressemeldingen.

Krever strakstiltak

Erna Solberg har ifølge pressemeldingen krevd at strakstiltak utføres i svømmehallen. Blandt annet vil Solberg heve aldersgrensen til 18 år alle dager, og hun ønsker at det innføres rolig bakgrunnsmusikk. Av musikkforslagene er blandt annet "I Want Your Sex" med George Michael, og "Feel Like Makin' Love" med Roberta Flack.

Iflg en kilde på statsministerens kontor ble Solberg så smigret av opplevelsen at hun nå har bestemt seg for å bli aktiv stuper, og at hun rett og slett vurderer å gi seg med politikk om forslagene går gjennom.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.59/5
Rating: 2.6/5 (116 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.