Rykte: Albright er Soros i drag

 
Rykte: Albright er Soros i drag
Loading...
Loading...
Det ryktes nå i kretser rund omkring i Washington og andre britiske byer, at den tidligere amerikanske utenriksministeren, Mademoselle Albright, egentlig er milliardæren George Soros i drag.

- Dette forklarer det meste egegentlig, sier den kjente norske amerika-eksperten, Morgan Kane, som mener en katastrofalt elendig utenrikspolitikk har preget USA siden Ronny Reagan takket for seg.

President Donald Trump tok som vanlig rett til Twitter da han hørte om ryktet, der han ber Albright strippe for å bevise at det ikke er en liten George junior på lur under beltestedet.

- Skulle det vise seg å være hold i ryktet, at Albright aka Soros, i hemmelighet har hatt de lubne små pølsene i det høyeste embetet en utenriksminister kan ha, er det en seier for kvinner av alle kjønn, drag queens og Gay Pride, sier leder av homseklubben “Rear Entry,” Svein Seig.

Det har så langt ikke vært mulig å få en kommentar fra Mademoselle Albright, da telefonen hele tiden blir tatt av en utenlandsk mann og slengt på igjen, melder Buzzfeed.

Tror du det er hold i dette? Bør Albright følge Trumps råd og strippe, eller ville det vært et syn som ville tatt matlysten fra en majoritet av amerikanerene momentant og lagd en katastrofe for McDonalds?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.56/5
Rating: 2.6/5 (71 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.