Gu’bedre starter tenketank - søker interesserte

 
Gu’bedre starter tenketank - søker interesserte
Loading...
Loading...
Under et redaksjonsmøte sist måned var det en som foreslo å etablere en tenketank, siden det har blitt så populært de siste årene. Vi hadde da en kort diskusjon om saken, men siden ingen helt klarte å definere hva en tenketank egentlig er, ga vi dengang opp ideen. Nå har Hallgeir fra reklameavdelingen imidlertid kommet med en teori vi kjøpte og som virker å holde vann.

Teorien hans er at en tenketank er omtrent som et akvarium fullt av piraja, der man stikker hodet nedi for kjapt å tenke ut neste trekk. Litt som russisk rulett med fisk. Ideen fikk han da han googlet etter tanker og havnet på akvarier og større eller mindre industritanker. Vi har derfor anskaffet en stor blå balje og fylt den med forskjellige sorter gullfisk (piraja var ikke å få kjøpt), imitert gress og giftige blåskjell. Vi søker nå aspiranter til å teste ut tenketanken, for det er absolutt null sjanse for at noen her stikker hodet oppi baljen. Derfor er vi er helt avhengige av hjelp, så er du en lutfattig student som ønsker å tjene en femtilapp, ta kontakt snarest.

Si også din mening! Synes du tenketanker er dyreplageri, eller må man ha tenketanker for å kunne ta hurtige avgjørelser? Burde man innføre tenketanker i for eksempel svømmehaller, sånn at flere kunne få sjansen til å delta i tenkingen? Kommer du noensinne til å få lyst å bli medlem av en tenketank, eller kan du ikke svømme?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.57/5
Rating: 2.6/5 (106 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.