Har betalt 20 millioner for å ligne presidenten

 
Har betalt 20 millioner for å ligne presidenten
Loading...
Loading...
Den russiske fotomodellen Vladimira Putina, som for to år siden endret navnet fra Ivanka for å få det mer likt idolet, den kortvokste russiske presidenten, Vlamidir Putin, har nå tatt det drastiske skrittet det fysisk er og med de komplikasjonenen som følger, og endret utseende til å bli knøtt likt Putin, bare med langt lyst hår og digre mugger.

Inngrepene ble utført av det svært drevne spesialteamet på det statlige korrupsjonssykehuset i Thailand, der de er eksperter på migrasjonsoperasjoner, altså valg av kjønn og utseende fram og tilbake.

Totalt har inngrepene kostet 20 millioner rubler (ca. 11,000 kroner), men Putina innrømmer at mye også ble pisset vekk i barer og spesialshow i Pattaya, så med reise og opphold, øl, sprit og ekstra pingpongballer, kom hele greia på nærmere 40 millioner rubler (ca. 16,000 kroner), sier Putina.

Den russiske presidenten, kjent for sitt smittende humør og gode humor, sier til det russiske telegrafistbyrået Rattattattass, at Vladimira er en nasjonal helt og ønsker å kalle opp en valgfri dag etter henne, enten hun velger sin egen fødselsdag eller hans. Han sier samtidig på russisk, men oversatt av en som forstår de krussedullene, at han er "litt misunnelig på det lange flotte håret som omkranser det nydelige ansiktet."

Hva mener du? Synes du Putina ligner Putin? Burde pingpongballer følge med i inngangsbilletten/ inngangsdrinken til spesialshow i Pattaya, eller synes du det er greit som det er?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.60/5
Rating: 2.6/5 (88 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.