Amerikanske aktivister truer med menskrig

 
Amerikanske aktivister truer med menskrig
Loading...
Loading...
Amerikanske venstreradikale feministiskaktivister truer nå med å fylle gatene med mensblod, samtidig som de lover en hard og blodig kamp for kvinner av alle kjønn.

Det er den amerikanske varianten av den norske kvinnesaksgruppa Ottar, Otar, som står bak kampoppropet, og lederinnen av organisasjonen, russisk/polske Legmened Opulme, sier til NSB at de kommer til å føre krigen uavbrutt, hvertfall i starten, før de etterpå vil gå over til massive angrep en gang i måneden.

Krigføringen forklarer hun med at “soldatene” i starten vil blø i hytt og pine, men etterhvert vil menstrasjonssyklusene synkroniseres, noe som kommer til å bli blodig.

- Noen få spede angrep vil komme i starten, mens vi bygger opp til de større, sier Legmened Opulme, som selv var ute og blødde ned en gate i nærheten av en politistasjon i hjembyen Katalinkgrad i Russland da hun var innom sist helg, noe som nå tvinger henne til å søke asyl i Amerika.

Den nye amerikanske forsvarsministeren, Mad Dog, sier i en kort pressemelding at om de ikke tørker opp svineriet etter seg eller han hører om et eneste tampong eller bind-angrep, kommer han til å svare med hele USAs krigsmaskin og fjerne dem fra jordens overflate. Det er uklart om de da blir tvunget med på en bemannet reise til Mars for å teste konsekvenser og bli kvitt dem for godt eller om de sendes en annen plass.

Synes du Otar går for langt når de snakker om elver av mensblod i gatene? Vil du bremse eller gasse på om du ser en aktivist som sitter og lager ei elv av mensblod midt i veien fra toppen av en bakke? Er det riktig å ofre tid og penger på å teste reiser til Mars, eller burde pengene vært brukt på noe annet? At idiotene blir lagt i bakken, stripset, sparket, slått og klipt håret av, er ikke det straff nok? Har du egne forslag for å heve intelligensnivået i Amerika, spytt ut.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.69/5
Rating: 2.7/5 (96 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.