Menns evne til multitasking bevist av onani

 
Menns evne til multitasking bevist av onani
Loading...
Loading...
Vi hører ofte at kvinner kan multitaske, altså ha flere baller i luften samtidig, men nå viser nyere forskning på menns kognitive multitaskingsevne og vilje, at menn faktisk multitasker like ofte som kvinner, ofte til og med hardere og enda raskere.

- Menns onani beviser det tydelig, sier leder av forskningsprosjektet, Steve Paale Bennas (54), fra universet i Hogwash i England, som forklarer at menn utmerket kan onanere mens de ser på film, samtidig som de gløtter i et blad eller leser VG om filmen har kjedelige dødpunkter og fjernkontrollen ikke virker.

Samtidig er det endel vesentlige forskjeller i menns og kvinners multitaskingsevner, påstår Bennas. Kvinner blir for eksempel av mødrene opplært til å mase på fedrene fra de er små, samtidig som de hopper tau eller andre søte jenteting for å få viljen, men dette trekker de med seg videre i livet og multitasker selv når de krangler. Menn derimot, som ikke har mast på faren, men i stedet hengt i skjørtene på mora hele livet, blir helt forvirret av sånne ekstreme multitaskingsevner da de alltid har fått viljen uansett, så de lukker seg som regel inne i en hyggelig boble av fotball, gode filmer og serier med damer fra filmene og Dexter, og lukker ørene og venter til multitaskingen går over.

- Mange kjerringer var fly forbanna mens de stikket avanserte strikkemønster, samtidig som de så på TV, hørte musikk og snakket med sidemannen på begge sider på en gang, spesielt om det omhandlet en tidligere venninne eller en utro ex, sier en opprømt Bennas, som kun opplevde noe nær tilsvarende med menn når de så fotballkamp på TV sammen.

- Da var det nokså likt. Ukontrollert skriking, rasing, jubling og forbannelse, og strikketøyet var byttet ut med chips, dip og øl, sier Bennas.

Nå planlegger Bennas å videreutvikle forskningen og vil fra neste måned også ta med ukjente forsøkspersoner utover venner og egen famile.

- Ja, det blir et kjempeprosjekt og vi starter i nærbutikken her med å spørre om folks onananeringsvaner. Alle menn mellom 11 og 72 vil bli spurt, sier Bennas stolt.

Han påstår han ikke er redd for å få grisebank av store sterke fedre når han planlegger å spørre podene om onaneringsvaner, da alt vil bli filmet, sier han. Men skulle det gå så galt at han må en tur innom intensiven, har han en backup-plan til han kommer ut igjen. Da vil han heller kontakte småjenter og gutter i chatrom på internett og spørre dem der, noe han selv innrømmer virker tryggere når han får tenkt seg om.

- Vi kan heller avtale å møtes når vi har blitt bedre kjent og jeg er sikker på at hun ikke har med faren eller noen andre voksne, sier Bennas.

Tror du denne forskningen har noe for seg, eller er det som med global warming, bare tull?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.71/5
Rating: 2.7/5 (92 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.