Trump endrer frisyre - mer 'presidential'

 
Trump endrer frisyre - mer 'presidential'
Loading...
Loading...
I følge engelske CNN og britiske New York Times, har president Donald Trump nå radikalt endret hårfrisyre. Endringen kom, i følge ubekreftede kilder i Washington, av at flaska med hårskum var tom da han kom ut av dusjen og Melany var ute og shoppet en ny gave til Michael Obama, siden Obamas Secret Service spiste alt konfekten Michael fikk sist.

Da han sto der og så seg i speilet, syntes han på en måte det var mer “presidential” å la håret renne ut på sidene sammen med vannet i en slags midskill. Dermed bestemte han seg der og da. Han ville på ny bli trendsetter, og som han sa i talen da han ble innsatt, folket er tilbake i sjefsstolen. Han kunne like gjerne ligne en NAVer eller en halvfeit rørlegger på rundt 39 i stedet for å dulle med og rette på den torva på hodet i timesvis hver gang han kom ut av dusjen. Dette var naturlig, dette var vått, rått og folkelig. Han slang på seg en av Melodys morgenkåper, viklet badehåndkleet rundt halsen og smilte.

- Prikk likt Abraham Lincoln, sa han.

NB! Vi tar som vanlig forbehold når det gjelder kildene CNN og NYT, da de ofte er på banen eller over hele banen med såkalt fake news, altså at de ikke har fått en bekreftelse fra Buzzfeed før de publiserer.

Synes du Trump ble fin med vaskehår, eller foretrekker du det beige fugleredet han hadde før?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.70/5
Rating: 2.7/5 (83 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.