Nordmann avverget Predator-angrep i London

 
Nordmann avverget Predator-angrep i London
Loading...
Loading...
Kun en snartenkt handling fra en nordmann avverget det som kunne blitt en veritabel katastrofe da han besøkte en pub i London nylig - akkurat i det den ble angrepet av en såkalt Predator.

En Predator er som kjent fra en annen planet, og verden ble først gjort obs på arten da en dokumentar ble gitt ut på nittitallet. En amerikansk guvernør var såkalt narrator i serien og dokumentaren viste også at Predators kunne anvende både usynlighetsteknikker og raske våpen, i motsetning til en Alien, som ikke bruker våpen.

Da ekteparet Ola og Kari Dunkmann hadde bestilt seg ei øl og skulle forevige øyeblikket i baren i London, var det det skjedde. Livredde og fisbleike engelskmenn tok umiddelbart dekning under bordene da Predatoren ankom og skiftet fra usynlighet til synlighet, mens Ola og Kari ble stående.

- Øh, det er noe ekkelt bak deg, utbrøt Kari.

- Hysj, du må ikke si sånt, tenk om en av disse grimme voldelige engelske fotballpøblene kan norsk, hvisket Ola.

- Nei, det er noe virkelig ekkelt bak deg, fortsatte Kari, noe som omsider fikk Ola til å snu seg.

Da kikket han rett inn i skrittet på Predatoren. Den hadde tatt stilling på bardisken bak ham, der den sto og så truende og ekkel ut.

- Jeg ble fly forbanna, sier Ola, som trodde det var en Liverpool supporter som skulle være morsom.

Ola klinte til med hodet og ga Predatoren en ordentlig springskalle rett i understellet, som tatt rett ut av læreboka for ufin slåssing og skitne triks på landsbygda.

- Jeg er ingen utpreget homofob, men stikker noen greiene sine rett opp i trynet på meg, får det umiddelbare og alvorlige konsekvenser, uansett, fortsetter Ola, som ikke så at det var en ekte Predator før den gikk i knestående, skrudde på usynligheten og forsvant igjen.

I engelske aviser blir nå nordmannen hyllet som en helt. New York Times og CNN skriver blant annet at Dunkmann var en Hillary-supporter til det siste, noe Dunkmann blankt avviser og kaller fake news.

Også svensk media har plukket opp saken, men der er vinklingen mer i retning av at Dunkmann burde straffes, Predatoren gis asyl, penger, hus, sertifikat og bil, og forsøkt integrert.

Mener du nordmannen er en skikkelig viking og en helt, da deler du saken og gjør ham kjent også nasjonalt, ikke bare internasjonalt.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.95/5
Rating: 2.9/5 (96 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.