Trønderbataljonen kan gjenoppstå

 
Trønderbataljonen kan gjenoppstå
Loading...
Loading...
Den beryktede Trønderbataljonen, som ble nedlagt på nittitallet etter en brutal og svært sjokkerende TV2 dokumentar om forholdene, foreslås nå gjenåpnet. Dermed kan Trondheim få norges største mottakssenter for asylsøkere som skal lære å bli fullblods trøndere.

Trønderbataljonens oppgave var nemlig å trene ikke-trøndere til å bli trøndere, med alt det medfører. De vordende trønderene måtte for eksempel gjennom en helvetesuke, der en av oppgavene var å drikke 5 liter ren 99% trøndersk krutttsterk HB, blandet med noen centiliter kaffe på under timen, med andre ord, trøndersk inntak av såkalt “karsk.” En annen sekvens i dokuserien viser når en Vålerenga-supporter sier feil navn på en RBK-spiller og blir straffet med 200,000 pushups, noe som til slutt knekker ham.

Nå har Integreringsminister Sylvi Listhaug, i samarbeid med Justisminister Willy Amundsen og Veisjefsministeren, Kjetil Stordal-Olsen, og etter tips fra publikum, tatt kontakt med Trondheim kommune for å lufte muligheten for en gjenåpning av den beryktede trønderleiren, men med ett unntak. Det er ikke lenger bergensere og oslofolk som skal omskoleres. I stedet er leiren er planlagt som norges største asylmottak, drevet som før av drillsersjant Viseth.

Med seg vil Viseth få Soldiers of Odin Trondheim, som gleder seg stort til å skolere arabiske og afghanske tafsere til heller å tafse på trøndersk, bøtte ned karsk, ragge med urgamle biler og gå med skinnvest uten eksplosiver.

- Det blir en helt ny erfaring å ikke bare ville mose dem rett ned, men faktisk prøve å lære dem noe, sier leder av SOA Trondheim, Håkon Håkonsen.

Sammen med de andre trønderene i SOA, vil han få korporals grad i bataljonen, gratis biffsnadder og beholde trygda fra NAV.

At leiren og bataljonen kan bli en dundrende mega-suksess er hevet over enhver tvil. Som dokumentaren viser, flere klarte antagelig å fullføre kurset og bli ekte trøndere, og kan man lage en trønder utav en bergenser, der Brann er religion, kan man soleklart tvinge uhumskheter ut av hvem som helst.

Det kunne selvsagt blitt litt forvirrende, spesielt i traktene rundt Trondheim, dersom tusenvis av muslimske trønder-wannabes ravet rundt dritings i burgunder skjorte og brun skinnvest, men det har ministrene tenkt å prøve å løse med hjelp av portforbud og innetid.

Tror du dette har noe for seg eller vil fullblods pakistanske trøndere rusa på karsk og med General snus spyttende overalt, bare ytterligere forsterke integreringsproblemene?

Her er et tilbakeblikk på Trønderbataljonen da den var i full vigør i 1998:


------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.91/5
Rating: 2.9/5 (116 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.