Listhaug: UT!

 
Listhaug: UT!
Loading...
Loading...
Den norske integreringsministeren, Sylvi Listhaug, føler seg svært skuffet etter at bilder fra T-banen i Oslo har presset seg til overflaten. Bildene, som er tatt i hemmelighet med skjult kamera, viser en gruppe muslimske innvandrermenn i tradisjonelle aftenkjoler for menn i ørkenområder, ikledd hekleluer, flippflopper i snø og slaps og med raske solbriller innendørs, melder NSB.

Dette er noe Listhaug personlig har terpet på under alle integreringskurs hun har deltatt på, at ørken finnes ikke i Norge, været er som regel ikke solbrille-vær og skal man se en velvoksen kaktus, må man ta turen innom Plantasjen. Derfor tvinges innvandrere over i lusekofte og vadmelssko under kursene, med en Gjensidige-sponset Marius-genser ala Torska, tredd nedover overkroppen. Samtidig får de smake Kvikklunsj, kakao og påskeappelsin for første gang, med beskjed om å svelge.

- Det er kun sånn de lærer om norsk kultur, sier Listhaug, som imidlertid har planer om å inngå en provisjonsavtale med Felleskjøpet om nye flotte grønne kjeledresser innvandrere heller skal inn i, da det som vanlig har kommet klager. Denne gang på at lusekofta i ren fjordlandsull klør og har uvanlige og kompliserte knapper.

Kjeledressen har derfor mer enn en fordel, sier Listhaug, og ramser opp: lett forståelig glidelås, lommer til bibelen, en landbruksmanual eller en Kvikklunsj, synlighet på grunn av refleks og dermed vet man alltid hvor man har innvandrere, spesielt om kvelden, og det vil gi uttrykket “bønder i byen” ny mening, smiler integreringsministeren.

At folk trosser integreringsanmodningen ved å kle seg som om de skal entre en kamel rundt neste sanddyne, i stedet for å integrere seg som nordmenn, som avtalt på kursene, liker hun derfor svært dårlig.

- UT! utbryter hun plutselig og i ren skuffelse når hun tar en ny kikk på bildet.

Dersom integreringskursene skal ha noen som helst mening, er i følge integreringsministeren, første bud å droppe de latterlige aftenkjolene, som i Norge første gang ble introdusert av Protetens Ummah-boss, Hubbabubba Hussein, allerede i 1987, da det begynte å klikke for fyren, og nå varsler Listhaug om enda strengere krav til integreringskursene.

- Ja, nå blir innvandrere framover sendt på kurs fra første dag og på ubestemt tid, til de automatisk ler av den gamle tåpelige stilen, der de ser ut som de har stjålet blondedukene til bestemora mi og lagd seg pyjamas av, og at de i stedet frivillig trer oppi kjeledressen med et smil, eller de har fått sug etter Kvikklunsj, sier Listhaug, så strengt det lar seg gjøre for den usedvanlig søte sunnmørsministeren.

Er du enig med Listhaug? Er det grunn til å bli forbannet når folk provoserer med vilje og nekter å la seg integrere, eller er du litt tandem og synes muslimske aftenkjoler for menn er litt hot?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.63/5
Rating: 2.6/5 (84 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.