Ny ulveart oppdaget i Sverige - Ugglaulv

 
Ny ulveart oppdaget i Sverige - Ugglaulv
Loading...
Loading...
En flokk ulver utenom det vanlige har blitt oppdaget helt nord i Sverige, på grensen til finske Kikkoman. Bilder av ulveflokken kan tyde på at ensomme ulver har overfalt og voldtatt uskyldige svenske ugler i de svenske skogene, noe som spesielt under lemenår har gitt godt vekstgrunnlag for den noe spesielle ulvestammen.

Havforsker ved det danske meterologiske instituttet, DMG, professor på innlandsulv, innavlsulv, kobbe og sel, ukraineren Pavel Wolfzan, sier til det ukrainske nyhetsbyrået Krimskramz, at ulven sannsynligvis har immigrert til Sverige fra Russland, der så mye er på halv ni, ifølge ham.

Han tror imdidlertid ikke ulven er farlig for sau, men kaniner, harer og ikke minst lemen, vil få trange kår framover, sier havforskningseksperten, som presiserer at lite forskning er gjort på arten, annet enn å ha sett på bildene og måpt. Derfor tar Wolfzan et lite forbehold når det gjelder sau og rein. Ulven er foreløpig gitt betegnelsen "Ugglaulv" på grunn av nebbet og de stikkende øynene.

Akkurat det forbeholdet er leder av Kirkenes SP, Mattis Rækka, veldig glad for, for ifølge Rækka bør ulven jaktes opp og skytes, da den virker unormalt skummelt lik den samiske onde halvguden Sami Jakki, som de fleste kjenner fra parodier med Wesenlund og Eia.

Men også lenger sør har Senterpartiet mer realistiske meninger om den nye ulverasen. Dog ingen positive.

- Herregud, se nå å få skutt hver eneste ulv, hver eneste bjørn og hver eneste gaupe. Ta gjerne med den forbanna reven og, og bruk helikopter og håndgranater, sier gårdbruker og leder av lokallaget i Hebdrøy SP, Hallgeir Kverk, på telefon fra langt inne i skogen.

Han er møkka lei av at byfolk som aldri har sett en ulv, aldri kommer til å se en ulv, og aldri kommer til å få råd til å se en ulv siden Dyreparken i Kristiansand er rådyr, legger seg opp i en rovdyrdebatt som aldri kommer til å angå dem, enten det var snakk om fem eller 50,000 ulver.

- Tror disse byassene at det har noen som helst betydning for dem eller faunaen om det er fem ulver i skogen eller ei? Og var det 50,000 ulver og folk kunne risikere å møte en flokk, få tarmene spredd utover et større område mens de fortsatt levde, da ville de nok fort endret mening. Men det kommer dessverre aldri til å skje, for de napper ikke engang hodet vekk fra Facebook og tar seg en tur i skogen, sier en oppgitt ulvemotstander, som i motsetning til Wolzan foreslår å droppe forskning og heller droppe bomber.

Ihuga ulveforkjemper og leder av norges største Facebook gruppe for bevaring av ulv, kun kalt “Bevar ulven azz,” bærumsgutten Jens B. Jensen (14) sier i en kort kommentar til Nettoavisen, at bildene ser ut som Photoshop, men om de er ekte, kommer de selvsagt til å støtte også denne typen ulv.

- Navnet skjemmer vel ingen, sier Jensen, som veslevoksent, med trynet fullt av kviser og hardt rammet av stemmeskiftet, smiler til kamera.

Hva mener du? Vil du som Jensen beholde ulven, eller vil du som Kverk, kverke hver ulv, bjørn og gaupe? Tror du bildene er ekte, og i såfall, kan Norge på kort sikt bli en storleverandør av spesielle ulveskinn og ører til Japan og Kina, der de spiser alt mulig rart, bare vi klarer å lokke flokken over grensa? Kan ulven dermed bli redningen for landet når olja en dag plutselig tar slutt, spesielt siden søte selunger har blitt forbudt å nakke?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.47/5
Rating: 2.5/5 (92 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.