- Problemet har vært synlighet

 
- Problemet har vært synlighet
Loading...
Loading...
Den svenske rikspolitimesteren, Dan Eliasson, har på ny vært i tenkeboksen, altså på do, der han på egenhånd har funnet løsningen på tafseproblemet i Sverige.

- Problemet har vært synlighet, sier politimesteren over alle politimestere i nabolandet og legger til at ved å flytte det tidligere armbåndet til hodet, der det soleklart er mer synlig, vil uønsket tafsing nærmest forsvinne av seg selv.

I følge Eliasson, har tafsearmbånd hatt en mindre heldig utvikling enn de i utgangspunktet hadde innbilt seg, men det skyldes at tafsere ofte legger de klamme hendene rett over armbåndet og dermed åpenbart ikke ser det. Ved å flytte armbåndet opp på hodet, som en åpen bandana eller et vanlig pannebånd, vil tafsere dermed lettere få beskjed om man er klar for tafsing eller ei. Det svenske politiet håper nå derfor at folk kan slite litt i det båndet de allerede har fått utlevert, sånn at det passer på hodet og er klar til vårens og sommerens konserter.

- Det kan være litt trangt i starten, men som du kan se, noen minutters strekking til dagen og det glir ned på pannen som ingenting, sier Eliasson, og trer armbåndet elegant på hodet.

Han innrømmer at han selv ennå ikke har vært utsatt for tafsing mot egen person, men han har lest flere merkelige rapporter, der A, som han mener nå må blitt et usedvanlig vanlig kvinnenavn i Sverige, ofte tafses på av B, C, D, E, F, G, H, I, J og K, eller flere. Eliasson synes trenden med sånne en-bokstavsnavn kan være forvirrende, men på en måte greit og, for da kan alle gres med samme kam plutselig, uavhengig av hva de het før.

Det kommer uansett ikke på tale med med så mange arrestasjoner av tafsere under årets festivaler i år heller, som i fjor, så er du en svensk ungdom mellom 7 og 29 som liker levende musikk uten grådige hender overalt, ta kontakt med politiet for et ferdig utvidet tafsearmbånd eller begynn å strekke i det du allerede har fått.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.60/5
Rating: 2.6/5 (70 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.