Amundsen innrømmer at det er han som er Batman

 
Amundsen innrømmer at det er han som er Batman
Loading...
Loading...
Justisministeren og leder av Justisministeriet, Per-Willy Amundsen (KrF), innkalte i dag til en plutselig og høyst uvanlig pressekonferanse for å fortellle det verden har lurt på siden 1956, da de første historiene utkom om legenden: Hvem er Batman?

- I AM BATMAN! sa Amundsen med rå, raspende nordlandsk fyllerøst, og likheten var upåklagelig med diverse dokumentarer som er lagd om denne skurkenes skrekk og nemisis, som etter sagnet endelig har befridd den svenske øya Gotland for kriminelle.

Og det er grunnen til at Amundsen nå står fram. Svenskene var lette å lure, men nå som oppdraget på Gotland er over, planlegger Batman å kikke på mer hjemlige forhold. Han tror derfor han raskt ville bli avslørt både på gangen, stemmen og ånden i hovedstaden.

Samtidig kommer Amundsen med den forbløffende avsløringen at Superman er ekte, at han har ham som venn på Facebook, og at han faktisk har møtt ham på Gotland.

- Han kom flyvende inn da han hadde flydd feil og måtte spørre om veien. Han trodde først han var i Bangladesh eller Somalia, sier Batman, eller Amundsen om man vil, og beviser det med en selfie han tok (se bildet).

Nå blir planen framover at Batman skal trygge Oslo, mens han i helgene tar seg av Harstad og omegn oppi gokk. Amundsen forteller at selv om han har blitt vant til å operere på egenhånd på Gotland og overlevere skurkene ferdig bundet og kneblet til det svenske politiet, kommer han i Oslo til å samarbeide, siden han er sjefen uansett.

- Klart det er nytt og en uvant situasjon, men jeg tror det vil gå seg til etterhvert, sier Batman, som vurderer å droppe maska nå som katten har har klort seg ut av sekken.

Begrunnelsen for dette er at den klør, siden den er lagd av Vegard Ullhank.

- Det er en vurdering jeg får ta fortløpende, sier justisministeren, som dog innrømmer at maska gir veldig respekt i mange miljøer, spesielt med raspende karskånde og ved å puste dem rett i ansiktet.

Batmobilen, som står i en garasje på Gotland, regner Amundsen med å hente i løpet av neste uke. Den går heldigvis på udetonert uranium og tungtvann, og ikke diesel, så den er fullt lovlig å kjøre i Oslo.

Derfor, skulle du se Batman-tegnet lyse opp nattehimmelen i hovedstaden framover, betyr det bare at justisministeren jobber overtid og mest sannsynlig allerede sitter klar på et tak.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.65/5
Rating: 2.7/5 (69 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.