Hunder settes inn i Oslo for å snuse opp dieselbiler

 
Hunder settes inn i Oslo for å snuse opp dieselbiler
Loading...
Loading...
MDG setter nå inn ytterligere tiltak for å fange opp kriminelle bilførere som kjører med feil drivstoff på tanken, melder MDGs miljømilitariserte talskvinne i Oslo, Treng Tan Tong, overraskende nok på brukbart norsk.

Blant tiltakene som nå settes i verk, er bruk av hunder for å snuse opp potensielle diesel-kriminelle privatister som illegalt har startet motoren.

Hundene er konverterte bombehunder fra Irak, der de ikke kunne brukes lenger med kun tre ben. De ledes av innleide eksperter fra Black & Decker, det beryktede sikkerhetsfirmaet bestående av hitmen og sykt tøffe gutter med våpen fra Amerika.

Det er imidlertid tanken at de 90 hundene etterhvert vil bli ført av parkeringsvakter som ser litt mindre skremmende ut og ikke bærer digre våpen, men inntil opplæring er gitt, føres hundene av små lag med spesialtrente soldater som kun snakker engelsk.

Tan Tong ber folk være tålmodige og adlyde ordre om de blir angrepet. Hun minner om at dette er farlige folk, men at det kun er midlertidig.

- I slutten av året regner jeg med at de første parkeringsvaktene er ferdig utlært, så inntil dess ber jeg folk huske at “GET DOWN ON THE GROUND” er engelsk og betyr se ned på bakken. IKKE se disse folkene rett inn i øynene, eller øyet om de kun har ett, formaner Tan Tong, fortsatt på overbevisende godt norsk.

Av andre tiltak for å fakke kriminelle dieselbilkjørere, er spikermatter som måler eksosen og slår ut piggene om bilen bruker diesel, og da står man der, og et varslingssystem ala DDRs Stasi, altså dersom naboen ser at man starter dieselbilen, ringer Black & Decker, som da kommer på besøk.

MDG har også sendt en forespørsel til den amerikanske ambassaden, om å få benytte halvparten av de amerikanske soldatene Stoltenberg og Hussein Osama stasjonerte på Værnes, der MDG overhode ikke ser noen nytte i noen soldater, siden plassen er forblåst og nedsnødd store deler av året.

Tan Tong har allikevel en gladmelding til enkelte Oslo-borgere, da hun på måfå har ringet ut noen steder folk kan kjøre med diesel sånn at batteriet ikke går tomt (se bildet). Bor man innenfor disse ringene, kan man derfor starte bilen for å lade batteriet og det er også lov å rygge den ut av garasjen først.

Synes du tiltakene fra MDG er for harde eller for myke? Kommer du til å ta sjansen på å kjøre diesel, eller frykter du represalier fra Black & Decker? Eller gleder du deg kanskje til også bensinbiler blir forbudt og hest og kjerre gjeninnføres?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.38/5
Rating: 2.4/5 (72 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.