MDG vil gi papirløse papirer og lovløse lov

 
MDG vil gi papirløse papirer og lovløse lov
Loading...
Loading...
MDG har begynt å interessere seg for annet enn miljø og sånn og kaster seg nå med full tyngde inn i flyktninge- og asylpolitikken. Det har blant annet kommet partileder Rassums Hansen for øret at landet er proppfullt av papirløse flyktninger (som enten har brent passet på do eller glemt det hjemme).

Dette er imidlertid ikke det store problemet lenger, påstår MDG, som har funnet fram alle mulige slags papirer flyktningene skal få, inkludert tyve pakker ubrukt kopipapir.

- Ettersom hver pakke inneholder 500 ark, og vi har funnet tyve vi nå donerer bort, blir det... 2 sekund, sier Hansen og fisker opp kalkulatoren fra lommen.

Etter noen minutters febrilsk klimpring på lommekalkulatoren for å komme opp med rett resultat, gir Hansen opp og bestemmer seg for å råsjanse i stedet.

- Rundt 5000 papirløse får nå i det minste ett ark hver, og dersom folk finner finner papirer de ikke trenger hjemme, der minst en av sidene er blank, kan de leveres hjem til meg, så skal jeg sørge for at papirløse får dem.

Så langt har ikke partiet hørt at det skal være mangel på kulepenner, blyanter eller fargestifter, så det har de ikke begynt skikkelig med å samle inn ennå, men de har lagd et framskutt beredskapslager i øverste kontorskuffa i pulten på MDG-kontoret i kjellerstua hjemme hos Hansen, der både rød og blå Crayons, tusjer og penner har fått plass.

- Vi kommer til å være beredt om krisen inntreffer, sier Hansen, som ser beksvart på om tusenvis av flyktningebarn som har kommet til landet plutselig går tom for både blekk og papirer.

Men det er ikke bare papirløse MDG har tenkt på i denne omgang. Også lovløse bør nå gis amnesti og innlemmes under loven igjen, mener partiet.

- Det bør gå en grense for hvor lenge samfunnet ser på folk som lovløse, folk uten rettigheter eller styringsvedtak på konstituttisjonielt eller internasjonalt nivå, sier Hansen, ser brysk ut og legger til:

- Syv år som lovløs bør være maksgrensen, da kroppens molekyler fornyer seg hvert syvende år og det samme gjør dermed lovløses celler. Derfor bør lovløshet avskaffes og igjen bli lov, sier Hansen, som tror MDGs forslag om et tilgivende amnesti gagner alle.

Først er det imidlertid papirinnsamling som har fokus, noe Hansen innrømmer tar mye tid og krever stor tålmodighet.

- Det hender jeg må krangle med folk som har kastet fullt brukbare papirer i søppelet og som blir småsure når jeg går forbi og napper dem opp, sier Hansen.

I løpet av en uke har nemlig MDG vært rundt på offentlige kontorer og institusjoner for å tigge eller naske brukte, kasserte papirer, og Hansen har vært med.

- Det har heldigvis gått relativt greit når jeg har fått forklart hva formålet er, selv om jeg enkelte ganger har sagt de er til barneavdelingen på Radiumshospitalet, for å forenkle forklaringen, skryter Hansen og smiler lurt bak brillene.

Støtter du MDGs kampanje med å gi papirløse blanke ark og eventuelt fargestifter til, eller synes du staten burde ta regningen på kopipapir? Avlever svar i kommentarfeltet under!
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.98/5
Rating: 3.0/5 (94 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.