Grande blir landslagskeeper i håndball

 
Grande blir landslagskeeper i håndball
Loading...
Loading...
Venstre-leder Trine Sofie Grande, mest kjent som en habil Pokemon-spiller og for uhemmet åker-sex, har lenge sondert terrenget for en mulig karriere etter at livet som begredelig topp-politiker er over. Valget falt til slutt på en proffkarriere innen damehåndball og nå har hun begynt å trene med Rygge IL, der hun er et populært mål i mål som keeper for håndballaget.

Den norske treneren for damelandslaget, islendingen Thorgeir Tornardson, sier ekstatisk og gledesstrålende til en samlet norsk presse at nyheten om Grandes nye karrierevalg kommer som manna fra himmelen. Ikke fordi vi ikke allerede har gode nok målvakter, men nå blir buret potte tett og det blir faktisk fysisk umulig å lage mål mot Norge, påstår Tordnarson, som koster på seg et aldri så lite smil langt der inne (bildet).

At målet blir tett med Grande foran, er noe kaptein på Rygge IL, Hanne Bald, kan underskrive på.

- Vi lager ikke mål lenger på treningene. Ballene treffer Grande i stedet, oftest i ansiktshøyde, i ansiktet, med vilje, sier Hanne Bald, som inntil for noen år siden hadde en god og sikker jobb på flyplassen.

Vekker oppsikt utenlands

At en snart avdanket politiker og Pokemon Go-spiller, langt over middagshøyden og som forlengst kvittet seg med slankehysteriet og vokste til en levende vegg, nå velger seg en profftilværelse i Rygge IL og snart er klar for landslaget, går selvsagt ikke upåaktet hen internasjonalt.

“Grand,” er overskriften i engelske aviser, der det spilles på navnet Grande, som om man tar vekk e’en på slutten, blir til Stort, eller et ironisk “[email protected],” siden England hadde planer om et landslag og er havnet i norges pulje til VM-kvalifiseringen neste år.

Den danske damehåndballtreneren, Paul Nystuoup Pauolsen, sier på uforståelig jysk noe ingen så langt har klart å dekode, men fråden rundt kjeften og det ville ansiktsuttrykket kan tyde på at det ikke var spesielt positivt.

Også franske og russiske medier reagerer, men det er det samme uforståelige jabbet fra begge plasser, på språk nordmenn flest ikke kan, så det er ingen vits å bry seg.

Tror du Grande blir en dundrende suksess i mål på landslaget, eller vil hun etterhvert få problemer med hjernerystelser på treningene med Rygge?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.50/5
Rating: 2.5/5 (76 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.