Sophie Elise endrer mening på grunn av ulv - trekker kritikken

 
Sophie Elise endrer mening på grunn av ulv - trekker kritikken
Loading...
Loading...
Den erfarne innenrikspolitiske kommentatoren og nå tydeligvis ekspert hos VG - som NRK har Gule - har latt seg provosere av at immigrerte løgnere blir fanget opp og avslørt og at de ikke bare får et klapp på skulderen og beskjed om ikke å gjøre det flere ganger, men i stedet blir kjørt til svenskegrensa og etterlatt alene i skogen, for på egenhånd å prøve å finne fram til Malmø eller Gøteborg. Samtidig tar hun til orde for å få innvandrertrubaduren Leo Ajkic som statsminister, men uten å spesisisere om det er Solberg eller Støre som må vike plass i det kommende valget.

– Kan vi slutte å slå ring rundt mennesker som ikke er medmennesker, kan vi få Leo Ajkic som statsminister eller kan han i det minste ta Sylvi med seg på tur i neste sesong av serien sin? Kan hun slutte å smile på bilder som om hun gjør noe annet enn å ødelegge livene til folk? Kan vi, nok en gang, bare være snille mot hverandre, sier Sophie Elise, til VG.

- Det er uhumanisistisk, sier Sophie Elise til Nettoavisen, før hun retter på seg selv til noe enda mer feil.

Sophie Elise reagerer i første rekke på at utviste asylsøkere blir kjørt ut i skogen på dager da det regner, uten paraply eller regntøy, noe hun mener kan resultere i “hykoremi” om de blir gående søkkvåte og stivfrosne før de eventuelt finner veien ut og en rute de tror fører fram.

Så provosert ble Sophie Elise, som fortsatt ingen kjenner etternavnet på, at hun i VG og på Gules domene, NRK, gikk til frontalangrep på politikken integreringsminister Sylvi Brustad står for, og som et samlet Storting står bak. Den tunge innenrikspolitiske ekspertkommentatoren og selverklærte statsviteren fra universitetet i Jojoville i Alpene, fikk imidlertid raskt et belærende svar fra Listhaug.

- Sophie Elise må da forstå at turen ut i skogen er en del av integreringsprosessen for utviste nyankomne til Sverige, i og med at turer i skog og mark hører til i den svenske kulturen, som i den norske, sier Listhaug, som også kan fortelle at samtlige blir utstyrt med både tau og Kvikklunsj før de blir sluppet av, i henhold til Dublin avtalen.

Sophie Elise får uventet uønsket støtte

Sophie Elise får nå uventet støtte av Senterpartiet. Leder av SP Hordaland, Kalving Krabøl, på vegne av samtlige sauebønder på vestlandet, truer nå med generalstreik, noe som kan lamme lammingen i Mai. Dermed kan nordmenn risikere å sitte med total mangel på pinnekjøtt til Jul, og det vil garantert gi gjenlyd i flere butikker enn hos Rema.

Begrunnelsen for å droppe lammingen er frykt for at ulv skal spre seg til fjellheimen i Hordaland, og at asylsøkere nå blir sluppet av alene i skogen på grensa til Sverige, på flippflopper og med ei utett heklelue i bomull i stedet for ei tykk og tett ei i ull, gis skylden.

- Det sier seg selv at det gir gode kår for en ekplosiv økning i ulvebestanden på svensk side og det sprer seg fort hit, så vi ber Listhaug revurdere prosessen og heller sette dem av ved en traffikert vei, der det er mindre sjanse for ulveangrep, sier Krabøl.

Sophie Elise, som har som livsmotto “It’s best to be nice,” som hun også har skrevet med svart penol rett på veggen over speilet hjemme for å huske det, er imidlertid ikke bare glad for støtten. Hun mener nå plutselig at hele livsgrunnlaget for en mer eller mindre bærekraftig svensk ulvestamme står i fare og risikerer å ryke, noe hun innrømmer å ikke ha tenk over før.

- Ulv må vi ha, sier Sophie Elise, som mener det ville sett tåpelig ut om ulvene måtte erstattes med for eksempel pudler eller en annen rase.

Hun trekker derfor noe av kritikken mot Listhaug, og for å være grei med ulven, siden det er best, synes hun nå at utsetting av illegale innvandrere i skogen, selv på regnværsdager, allikevel kan ha noe for seg.

Takknemlige svensker

At den norske regjeringen sender utviste innvandrere til Sverige, kommer som en positiv bombe på svenskene, der ingen hadde hørt om det før CNN ringte Stefan Løfven for å få historien verifisert, som CNN alltid gjør før de publiserer artikler.

I en rørende personlig tale på STV, sto derfor Løfven og Åsa Rommelom fram og takket Norge og Listhaug for å sende mer tiltrengt og høyt kvalifisert arbeidskraft til landet. Rommelom strigråt gledestårer, mens Løfven gliste og roste. Listhaug har i tillegg fått en like på alle postene sine på Facebook, av begge.

Men i likhet med SPs Krabøl, også Løfven så helst at migrantene ble sluppet av ved en motorvei, der de kan få haik. Som dreven sveiser med fagbrev i både tig og tagg og vant med sveisegasser og ram røyk, har Løfven aldri forstått facinasjonen med turer i skog og mark uansett, sier han til Ekspressen.

Listhaug avviser imidlertid ønsket fra Løfven, og kommer til å kjøre på med samme opplegg, der integreringen starter i skauen.

Men hva mener du? Bør ikke bare utviste løgnere utvises tvert, og i tilfelle du er enig med Listhaug og Sophie Elise X, er ikke skogen da å foretrekke, framfor ulykker på motorveien med folk som helt plutselig akselererer noe voldsomt? Eller vil du la ulven dø ut, som bondepartiet vil?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.75/5
Rating: 2.7/5 (91 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.