Amundsen vil at Janteloven skal gjelde for asylsøkere

 
Amundsen vil at Janteloven skal gjelde for asylsøkere
Loading...
Loading...
Den blodferske justisministeren, Per-Willy Amundsen, som flere ganger har uttrykt seg kritisk til norsk snillistisk kosebehandling av potensielt livsfarlige asylsøkere, vil nå ha mye strengere krav til nyankomne lagt på bordet.

Amundsen, som nordlendinger flest, er spontan, rett fram og utålmodig, og går ikke av veien for å legge ved noen sterke gloser som “jævla hæstpeis” og “hæstkuk” når han formulerer seg, oftest dog i snøblind tilstand på grunn av brennhet karsk som tøffingen setter fyr på og svelger med flammen først.

Derfor har han nå gitt UDI én dag å komme opp med en lov som virker bedre enn Janteloven, som han kom på i halvdritings tilstand på baren “In” i Moss, der FrP kollega Ulf Ishak Leirstein, som hadde invitert Amundsen med for å prøve å sjenke ham, lå bevisstløs på golvet og måtte ha flere kopper intravenøs væske i form av sterk pulverkaffe, men også risikerte å måtte pumpes:

BAKGRUNN: Leirstein vil bygge mur mot Sverige - og Sverige skal betale for den

Mossegutten Leirstein, som allerede etter skarve syv halvlitere begynte å føle seg beruset, gikk med nasen først i golvet da han prøvde Tequila for første gang, siden karsk ikke var tillatt i baren.

Det var da Amundsen ga Leirstein kunstig oralt åndedrett og holdt på å sovne at ideen plutselig poppet opp. Han ga blaffen i den døddrukne kompisen og sjanglet mot baren for å låne en penn. “JANLEOVEN” skrev han med store bokstaver på en halvvåt serviett og puttet den i brystlommen. “Dette må jeg huske i morgen!” snøvlet han høyt til seg selv og klasket seg selv i ansiktet for å kvikne til litt.

Og da han våknet dagen etter, som nordlendinger flest etter en skikkelig rotbløyte, var han frisk og pigg og fant fort lappen.

- Glimrende, tenkte jeg da, sier han til Nettoavisen, og legger til:

- Hvorfor lage nye lover når vi allerede har effektive lover vi kan benytte, men som bare ligger der latent og ulmer, spør han retoristisk.

Janteloven er som kjent en del av straffelovens paragraf tyve, knekk to, ledd atten, og ble som resten av norske lover skrevet på dansk, av Kong Jante av Randers i 1905, siden Norge kun var et fylke i Danmark før 1914. Det er denne loven Amundsen nå vil skal gjelde for asylsøkere med og uten utvisningsvedtak, uten unntak og i tre år etter eventuelt å ha blitt innvilget asyl, med seks års prøvetid etter det.

De 10 reglene i Jantelovens lyder som følger:

- Du skal ikke tro, du er noget.
- Du skal ikke tro, at du er lige så meget som os.
- Du skal ikke tro, at du er klogere end os.
- Du skal ikke bilde dig ind, at du er bedre end os.
- Du skal ikke tro, at du ved mere end os.
- Du skal ikke tro, at du er mere end os.
- Du skal ikke tro, at du dur til noget.
- Du skal ikke le ad os.
- Du skal ikke tro, at nogen bryder sig om dig.
- Du skal ikke tro, at du kan lære os noget.

I loven tilføjes de ti bud et ellevte i Jantes straffelov. Det er formuleret som et spørgsmål og lyder:

- Du tror måske ikke at jeg ved noget om dig?

Den siste regelen ble lagt til av PST, tidligere Politiets Sikkerhetstjeneste, allerede under den Prøysiske invasjonen i 1376, noe som ledet til Prøysens Beste, som fortsatt spilles i dag.

Amundsen sier til NSB, at eventuelle brudd på loven - av utakknemlige asylsøkere - vil bli straffet på vanlig måte; at de først blir tatt inn til knallharde avhør, med mange døgn uten søvn, nektet mat og drikke, kilt under føttene, med spørsmål om radikalisering på grunn av manglende integrering. Men om det ikke fører fram, utvist for evig og alltid.

Prosjektet blir et samarbeidsopplegg mellom Justisministeriet, Integreringsministeriet v/ integreringsminister Sylvi Lystad, politiet, UDI og Soldiers of Odin.

Leirstein er forøvrig på bedringens vei og i ferd med å bli edru, skriver FrP i en kort pressemelding, som også har lagt med bilder fra festen og en oppskrift på Tequila, sitron og salt.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.89/5
Rating: 2.9/5 (111 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.