Leirstein vil bygge mur mot Sverige - og Sverige skal betale for den

 
Leirstein vil bygge mur mot Sverige - og Sverige skal betale for den
Loading...
Loading...
Reiseglade Ulf-Isak Leirstein, som flere ganger har vært over dammen og besøkt amerikanere og til og med håndhilst på mange av dem, noe han har plukket opp av Carl I Hagen, sier til Nettoavisen at Norge nå må vurdere å bygge en mur mot Sverige, og at Sverige skal betale for den, senere.

Leirstein, som sammen med et par andre i FrP, var de eneste på Stortinget som trodde Donald Duck hadde en snøballs sjanse i Malmø til å vinne det amerikanske valget, stikk i strid med samtlige eksperter og meningsmålinger, har nå tatt kontakt med Amerika igjen og snakket med sønnen, Dole.

Til NSB forteller Leirstein at han har spurt etter mål på muren som skal lages mot Mexico, for det er ingen vits å finne opp muren på ny hvis målene alt foreligger.

Noen endringer kommer Leirstein allikevel til å foreslå når han skal ha med Justisminister Per-Willy Amundsen ut på byen for å prøve å sjenke den alkoholvante og karskdrikkende nordlendingen stupe full uten å bukke under først, før han skal presentere planene.

- Ja, den gullbelagte piggtråden på toppen, siden Mexico skal betale, den kan vi skåne svenskene for og heller bruke vanlig piggtråd fra Felleskjøpet, som er nærmere 19,000 ganger billigere, men ellers ser det meste kurant nok ut, sier Leirstein, som røper at muren vil bli 1630 km lang, like lang som svenskegrensa, og stupbratt.

Videre mål ønsker ikke Leirstein å røpe før han eventuelt har fått Amundsen full og med på ideen, men et raskt søk hos Breibart, viser at muren, om amerikanske mål skal følges, vil bli 164 meter høy, 92 meter bred nederst og 18 meter bred på toppen, ha døgnbemannede skyttertårn hver tohundrede meter, med illsinte og skrubbsultne villsvin eller svin patruljerende langs muren. Den vil bli lagd av eksklusiv granitt fra det utrydningstruede Granitzio-fjellområdet i nordlige Italia, og koste rundt en million dollar per kvadratmeter.

Forelagt disse spesifikasjonene vil Leirstein fortsatt ikke kommentere muren ytterligere, men skriver i en plutselig kommentar på Facebook, at “Leca rules!” noe som kan tyde på at Leistein heller vil bruke porøse Leca-blokker til å bygge muren, i stedet for svindyr italiensk granitt, noe som kan være en god ide da de også isolerer, og hele tanken bak muren er jo å isolere vekk Sverige.

Integreringsminister Sylvi Lystad, på sine side, som jo som kjent er blodfan av Vikings på TV og Soldiers of Odin i Norge, sier til svenske Expressen at det kun er deres egen feil at muren nå kommer og at hun ikke synes det spor synd på dem, men hun ville heller sett den i tre, som er mer urnorsk og tradisjonelt, som Firkløver, Butinox og Kvikklunsj, og som vikingene hadde suksess med.

Dersom nå Leirstein mirakuløst klarer å sjenke Amundsen full før han selv stuper, og betinget av at Amundsen husker noe dagen derpå og fortsatt synes ideen er god, kan byggingen av muren starte så snart Stortinget har behandlet saken. Det ventes derfor stor spenning til hvordan både KrF og Venstre vil stille seg i saken og om Venstre har fått styr på stemmeknappene. For mens Senterpartiet kun ser fordeler med muren, da svensk ulv blir hindret ved grensen, noe som for bøndene sparer masse tid med å jakte og skyte jævelskapet, i følge lokallagsleder i SP Rogaland, Helge Bonde, sier Venstres Trine Sofie Grande i en knapp, dyslektisk kommentar på Twitter, at “Nam np fku pbwt!” noe som språkforsker Herbjørnn Heimdalh, ved hjelp av avanserte språkforskningsteknikker har tolket til “Man må fly over!” Dermed er det helt i det uvisse om flere flyplasser blir pålagt såkalt elimineringsavgift, også kalt seteavgift, for å fly over muren til Sverige. For etter at utmeldingen fra Grande ble tolket og gjort kjent, har både SAS og Bråthen allerede begynt å ta ut seter i fly i fast rute til Sverige, i et forsøk på å prøve å omgå elimineringsavgiften, mens Widere og Fokker, som forlengs kastet ut setene og nå kun tilbyr ståplasser ombord på sine ruter, uansett ikke kommer til å fly til Sverige, som før.

Hvordan Leirstein og Norge skal klare å tvinge svenskene til å betale for den omfattende og svindyre leca-muren på etterskudd er foreløpig uklart, men Leirstein har flere ganger promotert for å bruke så og si hele oljefondet på avansert militært forsvarsmateriell rettet mot det han anser som den aller største trusselen mot norsk suverenitet, Sverige. Det er en holdning han har hatt siden svenske Gunde Swan slo Vegard Ullhank under VM i Kikkoman i Finland i 82. Da innså han plutselig faren med svensk dominanse i skisporet. Heldigvis gikk faren over da Swan la opp, men nå har imidlertid svenskene på ny fått finsk trener, og da kan alt skje.

Men hva mener du? Er det noe poeng i en så høy mur, siden de høyeste grantrærne man kan slenge seg fra er ca. 40 meter, noe som betyr at eventuelle forsøk ville endt med trynet først rett i muren uansett om den var 50 eller 164 meter høy som den amerikanske. What difference does it make? for å sitere Hillary.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.54/5
Rating: 2.5/5 (127 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.