Listhaug ønsker å bære sverd på Stortinget

 
Listhaug ønsker å bære sverd på Stortinget
Loading...
Loading...
Norges nye Innvandrings- og integreringsminister, Sylvi Listhaug (FrP), som er blodfan av TV-serien “Vikings”, er så facinert av shieldmaiden Lathgertha, at hun nå mener Norge er modent for et mer tradisjonellt norrønt preg. Hun ønsker derfor å starte på Stortinget.

Listhaug har allerede testet utrustningen. Det skjedde sist Onsdag, da hun iført vadmelskjole, brynje, skjold, sverd og hjelm, gikk berserk i gangene hos KrF.

Etter å ha sparket inn dører, veltet drikkevannstanker og herpet kaffeautomater, siktet hun seg inn på Knut-Arild Hareides kontor i enden av gangen.

En vettskremt Hareide hadde gjemt seg under pulten, og var i desperat telefonisk kontakt med Kjell Magne Bondevik mens han hørte berserken gå berserk i gangen utenfor.

- Jeg var livredd, innrømmer Hareide, som etter den fryktelige opplevelsen måtte hjem for å skifte bukse.

Listhaug ler når hun skal forklare Hareides reaksjon idet hun oppdaget ham under pulten, skjelvende og med hendene foran ansiktet.

“Vær så snill, spar meg! I Guds navn, spar meg!”

- Så tisset han på seg, sier hun med et lurt smil.

Hareide bekrefter til NRK at KrF kommer til å protestere om Listhaug får tillatelse til å imitere Lathgertha på Stortinget, og sier ren frykt ligger bak protesten.

- Vi vet alle at vikinger er de eneste kristne har å frykte, og derfor vil vi ikke ha dem i landet, langt mindre på selve Stortinget.

Møter også begeistring

Søknaden Listhaug har sendt, blir derimot møtt med begeistring av både SV og MDG.

- Om den går gjennom, noe jeg håper, kommer jeg til å stille som Fantomet, sier Audun Lysbakken, som forklarer at han har samlet på Fantomet blader siden 1987.

MDG politiker Lan Marie Nguyen Berg, sier hun kommer til å møte på Stortinget forkledd som en hasjplante dersom forslaget går gjennom, om hun mot formodning skulle bli valgt inn.

Høyreleder og statsminister Erna Solberg er mer skeptisk og viser til Stortingets resolusjon 18 § 76546, som eksplisitt forbyr hjelm på stortinget. Utover det sier hun det er blodig urettferdig at ikke Disney lager Ariel kjoler i hennes størrelse, noe hun har planer om å ta opp med konsernet om forslaget blir vedtatt.

Også AP’s nestleder Hadia Tajik stiller seg positiv til Listhaugs forslag.

- Me må jo konna gå kledd så me vil, sier Tajik, som var den første til å teste ut ideen.

I 2010 stilte hun på Stortingets talerstol kledd som en rablende gal islamsk terrorist, og om forslaget går gjennom, ønsker Tajik å ta steget videre og dermed også bære selvmordsbombebelte og skarpladd AK 47 Kalashnikov.

(Fortsetter under bildet)

Resized Image


Også på asylmottak

Innvandrings- og integreringsminister Sylvi Listhaug vil også at betjeningen på landets asylmottak kler seg ut som blodtørstige vikinger med langt flettet skjegg, sverd og skjold, noe som i følge henne vil få slutt på klaging og syting fra utakknemlige asylsøkere.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.90/5
Rating: 2.9/5 (129 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.