- Ren diskriminering mot en minoritet

 
- Ren diskriminering mot en minoritet
Loading...
Loading...
Nordmannen og nazisten Henrik Himler fra Drammen er fly forbanna etter å fått nok et avslag fra Kiwi. Han mener seg forskjellsbehandlet og har nå sendt en klage til forbrukerrådet. Der forsto de imidlertid lite og har derfor mest sannsynlig videresendt klagen til rett adresse.

Himler har nemlig søkt om ledig stilling i kassen hos Kiwi hver gang en Kiwi butikk har utlyst en ledig stilling, men uten å bli kalt inn til intervju engang den siste tiden, har han nå fått nok.

- Det er klar diskriminering av en minoritet, sier Himler, som mener nazismen fortsatt blir hardt straffet, 75 år etter at den ble tvangsavviklet av den gemene hop.

Når vi møter Henrik Himler hjemme i leiligheten i Drammensveien, er han mest opptatt av å rette på bildet av idolet, ettersom hårsveisen og hakekorset gjør at det konstant virker skjevt hengt opp. Kledd i nazi-uniform og med steintøff skyggelue, går han fram og tilbake og dytter litt på bildet mens han banner på tysk.

- Verdammte sweinhund, sier han og tar noen skritt tilbake for å sjekke vateret.

Himler kan ikke forstå at Kiwi nekter å møte ham flere ganger, da han mener han alltid har opptrådt høflig under jobbintervjuene. Dessuten har han hatt med hjemmelaget tysk nazi-gløgg han har servert for å varme tonen og mykne opp spenningen. Han vil gjerne ha et svar fra Kiwi hvorfor han ikke har vært aktuell for en kassejobb kun fordi han er nazi. Han viser til kleskoden hos Kiwi, der hijab er lov for å promotere islamisme og derfor er saken en klar diskrimineringssak i og med at Kiwi samtidig nekter ham å promotere nazisme, påstår han oppgitt.

En kassajobb hos Kiwi i grønn Wehrmacht feltuniform og med steintøff beret med dødningehodesymbol og litt på snei, mener Himler kunne dratt mange til nazismen.

- Det er en klar promojobb, så jeg var til og med villig til å gå ned i lønn for å få jobben, sier Himler.

Avdelingsleder hos Kiwi Drammen, Bjørn Børson, vil ikke uttale seg om den spesifikke saken, da den er hos behandling hos forbrukerombudet, eller hvor de nå har sendt den, men han sier at på generelt grunnlag er det en veldig dårlig ide å stille på jobbintervju iført paradeuniformen til tyske Gestapo. Det er også en dårlig ide å tvinge folk til å drikke såkalt nazi-gløgg når de vil brekke seg av lukta og nekter. Dessuten blir ikke førsteinntrykket spesielt godt når man klakker hælene sammen, står i døra med hevet arm og brøler Heil Hitler! til noen svarer for at vedkommende skal slutte, sier Børson, som legger til at nazi-armbind eller tyske feltuniformer heller ikke vil bli akseptert som en del av Kiwi-uniformen.

Dette stiller Himler seg helt uforstående til.

- Fargen er omtrent lik, bare en liten nyanse. Og jeg ser heller ikke forskjellen på om jeg markerer meg som nazist når islamister får lov å promotere islamisme. Det er blodig urettferdig, sier Himler.

At det skulle være noe galt med å hilse eller by på god nazi-gløgg, forstår heller ikke Himler.

- Utakknemlighet uten grenser! Forskjellsbehandling og diskriminering er verdens utakk, sier Himler, som neppe tror Kiwi-ledelsen hadde våget å takke nei til kebab og cola om en muslim tilbød.

- Politisk korrekt, legger han hånlig til.

Saken vil nå bli behandlet på vanlig måte av likestillingsombudet når og hvis de får saken. Når en endelig avgjørelse kan komme, er dermed avhengig av hvor den til slutt ender i systemet.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.47/5
Rating: 2.5/5 (114 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.