En høyreekstrem står fram - ber om venner

 
En høyreekstrem står fram - ber om venner
Loading...
Loading...
De som så NRK dokumentaren om Ludvig, vet hvor fort en høyreekstrem mister venner og familie, og som Ludvig beviste, hans egen mor fant ham med ett avskyelig. Kollegaene på jobb hos NRK sluttet å hilse og heisen kjørte ofte uten at han fikk bli med. Det var et helvete. Ludvig brast til og med ut i gråt sent på natta og kalte seg selv velfortjent en klyse. Men heldigvis for Ludvig var det bare på lissåm, og venner og familie kom raskt tilbake da han avslørte bløffen.

Sånn er det ikke for alle. Noen forblir høyreekstreme livet ut og vi har møtt en av dem.

Hans Olsen var før en helt vanlig fyr. Han hadde venner og familie som likte ham, men så tok han en dag nærmest en “Ludvig,” bare på alvor.

“Er det riktig at innvandrere går foran etniske ungdommer i boligkøen?” skrev han på Facebook.

Han husker det som det var i går, selv om det er over en uke siden. Responsen var brutal og uventet. Han ble stemplet som rasist, brunskjorte, muslimhater og høyreekstrem allerede i fjerde kommentar, og folk han før stolte på dolket ham i ryggen med krumsabler. Vennelista på Facebook krympet fra 5000 til 256 venner over natta, og utover de påfølgende dagene forsvant ytterligere 200, sånn at han ble sittende igjen med skarve sytti venner. Av de sytti, var rundt 40 utlendinger som ikke hadde forstått statusmeldingen, men de forsvant da Olsen brått postet en artikkel fra Breibart. Alle vennene, hele familien, alle var nå vekke.

Så banket PST på døra. De hadde fått en bekymringsmelding om radikalisering og ville bare ha en prat, selv om alle vet at de kun er på jakt etter gratis kaffe og småkaker og egentlig ikke kunne gitt mer blaffen i hva man sier, forteller Olsen, som serverte bisur kaffe og småkaker med mugg. Dermed gikk de igjen.

Ber om nye venner og retter en advarsel

Nå ber Olsen om nye venner, gjerne folk som er litt mer hardhudet enn sitt eget kjøtt og blod, som i følge ham selv er helt patetiske, spesielt siden han nå er gjort arveløs. Han vurderte lenge å ta en ny “Ludvig” og si at han bare tullet, men dess lenger tid det har gått, dess vanskeligere blir det.

Det er imidlertid én person Olsen ikke ønsker vennskap med og denne trenger heller ikke søke, sier han. Han ønsker også å advare andre mot DENNE personen og anmoder folk om å advare alle de kjenner.

Men dersom du ikke er ovenstående banditt og ønsker å være vennen til Hans Olsen, er det bare å søke ham opp på Facebook, anmode om vennskap, lene deg tilbake og vente.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.55/5
Rating: 2.6/5 (65 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.