MDG: - Enorme besparelser!

 
MDG: - Enorme besparelser!
Loading...
Loading...
MDG har begynt å plante ut firkantede barkfrie bord og bjelker, ferdig høvlet og kjøpt på Byggmakker, i den tro at de da slår rot og blir til flere firkantede trær, ferdig oppskåret og høvlet.

Dermed kan flere ledd kuttes i prosessen, og tømmerhoggere slipper å levere tømmeret til sagbrukene, men kan i stedet kjøre det ferdig stablet rett til Byggmaker og Coop Obs.

- Enorme besparelser, sier leder av MDG, Rassums Hansen, som kaller prosjektet revolusjonerende og uhyre innovativt, og ikke minst miljøbesparende.

Han ramser opp på en hånd alle besparelsene, med hesten som slipper å slepe på tunge runde tømmerstokker og livsfarlig balansering på stokker i brusende elver og stupbratte fosser under fløting, til besparelser med oppsaging og tørking, og til slutt prisen.

- Det sier seg selv at trevirke kan selges mye billigere om man kutter ut unødvendige ledd og gror ferdig panel og parkett uten saging, tørking og liming, sier Hansen, som selv var med og plantet ut 60 2x4 toms bjelker hulter til bulter ved en fotballbane på Grønland i helga.

Dessverre ble de nokså kjapt stjålet, men vitner har observert en polskregistrert kassebil som kjørte sakte bak den glade gjengen med gartnere og nappet opp hver eneste nyplantet stokk.

- Vi gir oss ikke, sier imidlertid Hansen, som allerede til neste helg har bestilt et trailerlass med diverse trevirke, inkludert profilerte lister Hansen har sto tro på.

- De er nydelige. De vakreste utskjæringene. Når de vokser opp, så sant de får stå i fred, kan det bli en salgssuksess for fotballklubben, sier Hansen, som har vurdert Securitas-vakt i området, men de nektet.

Tror du det har noe for seg å plante ut barkfritt, ferdig høvlet trevirke? Kan MDG ha rett, at det er så enkelt, og i såfall, hvorfor har ingen tenkt på det før?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.74/5
Rating: 2.7/5 (102 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.