AVSLØRING: Listhaug og Støjberg duellerer i tiltak

 
AVSLØRING: Listhaug og Støjberg duellerer i tiltak
Loading...
Loading...
Den norske og den danske integreringsministeren, henholdsvis Sylvia Lystad og Ingelill Støjberg, duellerer nå i en slags landskamp om å finne på mest mulig utspekulerte metoder og måter for å hindre såkalte flyktninger og asylsøkere å flomme inn i landet, kan Gu’bedre avsløre. Samtidig duelleres det også i å tvinge de som har kommet til å bli.

Godt hjulpet av tidligere teppesnuser, Hijab Hirsi Ali, som vet nøyaktig hvor smertegrensen ligger hos sine tidligere såkalte brødre og søstre, og som derfor fungerer som ivrig rådgiver, tevles det over landegrensene i et såkalt intergalaktisk oppgjør der vinneren er den som står igjen med færrest asylsøkere i løpet av året.

Regjerende mester, selvsagt den norske, siden det er best å være norsk, som landsmorderen en gang sa, klarte i løpet av 2016 å få antall asylsøkere ned på 1955-nivå, som er ny europeisk rekord. Samtidig klarte langt færre asylsøkere å stikke av fra Norge enn i Danmark, og det skyldes i første rekke forslag til stramme innskjæringer, toppskatt, underskatt, sideskatt og forskuddsskatt, samtidig som den norske integringsministeren Sylvi Storhaug har foreslått fotlenke, matkuponger, internering i gamle, gørr kjedelige UNESCO-bygg i lett antennelig urgammelt knusktørt trevirke, og pisking med bacon for de som nekter å jobbe.

Og selv om flere tusen klarte å stikke av fra asylmottak i Norge, er det mange flere Danmark har latt slippe.

- Det er uansett trist at de bare forsvinner uten å skrive takk engang, sier Listhaug skuffet.

I kjent norsk stil, med hodet litt på skakke og et lurt smil, føler hun seg sikker på seier også i 2017.

- Jeg har noen planer og tanker, og ikke minst en fungerende strategi, men jeg vil nødig røpe noe til danskene, sier Listhaug, som sammenligner den uskyldige konkurransen med håndball, der vi også alltid slår broderfolket.

Støjberg på sin side, tror Danmark i år kan ha muligheten for å komme ajour med Norge, og til og med gå forbi og sette ny rekord. Hun vil ikke si noe om sjakktrekkene for at det mirakelet skal kunne skje, men utro tjenere på en Julefrokost i regjeringen sang som kanarifugler da de ble tatt på fersken oppå en kopimaskin.

- Støjberg planlegger å bruke Hvadfandenskerder slottet, var beskjeden etter noe lett utpressing.

Hvadfandenskerder slottet, som er beliggende i en innsjø i Herning, ikke langt under grensen mellom Tyskland og Russland, fikk navnet etter at vannet i innsjøen ble pumpet ut og solgt på flasker til USA under Cuba-krisen i 1951 under Reagan, da det helt uten forvarsel ble bestemt å slutte å lage sjokoladen Cuba. Cuba-krisen ble som kjent avsluttet da Nidar ombestemte seg og kunngjorde å fortsatt produsere den populære godbiten.

Grev Lauritz Laursen, den siste gjenlevende av Olsen-slekta og den siste igjen på slottet, hadde imidlertid ikke blitt varslet om utpumpinga og sto perplex og så at alt vannet forsvant. For der han før hadde kunnet dyppe de soppbefengte, illeluktende føttene full av sår og byller rett i vannet nedenfor trappa, var det plutselig et stup på over 40 meter rett ned uten sikring, siden alt vannet var tappet på flasker og solgt udestillert som ren vare til amerikanerne. Det var den gang danskene var innovative og nyskapende, når Kim Larsen sang på monoradioen og Liverpool reklamerte for Carlsberg.

- HVAD FANDEN SKER DER? ropte han ut i dalen, og ryktet sier at man kunne høre ropet helt til hovedstaden, som var i Randers på den tiden.

Sånn fikk slottet navnet. Det har de seneste årene vært ubebodd, etter at greven gikk i søvne og staten overtok. Med et fritt fall på vel 42 meter og en dypde på kun 40 cm og knallhard steinbånn under, kom døden relativt raskt og relativt smertefritt for greven, selv om han overlevde fallet og døde av drukning og høy feber, siden han aldri hadde lært seg å svømme. Men slottet er derfor perfekt som asylmottak for å holde asylsøkere i sjakk, i følge de utro tjenerene, og er en del av Støjbergs desperate plan for å danke ut Norge og vinne en uhyre sjelden seier i en landskamp utenom fotball, selv om sjansen for en norsk seier i fotball økte betraktelig når danskene hyret Hareide.

- Skal han vinne med bønn? Det sier seg selv at det laguttaket kommer til å minne mer om de tolv disiplene, inkludert en reserve. Og hvilken erfaring har Hareide som fotballtrener? Å trene Bømlo knottelag er neppe en kvalifikasjon for å trene et landslag. Nå er sjansen omsider god for norsk seier, sier Gu’bedres ekpertkommentator, Ola A. Borten, som tror Hareide vil få sparken når de begynner å forstå hva han sier.

Det gjenstår å se hvilke andre tiltak danskene setter i gang utover våren og hvordan Listhaug har tenkt å kontre, men i følge flere av de store bettingselskapene er Listhaug fortsatt soleklar favoritt. Bet23.com, som har stengt en time til dagen for å telle penger, sier til NSB at de har aldri hatt så lave odds før på at Norge igjen cruiser fra naboene uti havet. I følge kasserer Steingrisk Hansen i Bet23.com, må man betale selv om man vinner nå, om man spiller på Listhaug. Altså at oddsen er mindre enn null og har gått i minus.

- Det er ganske unikt. Sist det skjedde var før Champions League finalen mellom Manchester United og Bayern Munchen, og en nordmann kom inn og ødela alt, sier Hansen.

Den kampen er helt ukjent for vår ekspertkommentator, men han tar opp låra til Koss under OL på Lillehammer.

- Tilbringer man livet foroverbøyd som Koss, er det klart lårene blir store, sier A. Borten, som dessuten synes handikappet og pukkelryggen hadde passet bedre i Paralympics.

Hva mener du? Burde Koss heller ha stilt i Paralympics? Har Støjberg og danskene en snøballs sjanse i Malmø til å slå Norge, eller kommer strategen Listhaug igjen til å bli for sterk?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.30/5
Rating: 2.3/5 (60 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.