Gu’bedre rett til topps på ny meningsmåling

 
Gu’bedre rett til topps på ny meningsmåling
Loading...
Loading...
Meningsmålinger har fått mye omtale den siste tiden, mest på grunn av at samtlige tok grundig feil når engelskmenn og briter, altså alle som heter Brit i landet, plutselig og helt uventet stemte ja til kjeksen Brexit, noe som lagde en veritabel sensasjon og furore for de te-og kjeksspisende skottene, som inisterte på omvalg.

- Ingen skotter liker Brexit, sa statsminister Donna MacDonalds, og foreslo den tyske kjeksen Das Suckers i stedet.

Deretter var det meningsmålingenes tur til å ta feil om Trump. For samtlige var på lag med Clinton, selv om i gjennomsnitt kun 14 personer stilte opp på et Hillary rally, der 11 av dem var livvakter fra den hemmelige tjenesten, mens nær 16 millioner mennesker ble stuet inn i en gymsal under et Trump rally, eller folkemøte, sånn at ingen tror de drev i Petter Solbergs bilspor.

Vår nyeste medarbeider, Halvor Tørr, som kom til oss fra TV2 i høst, der han var uønsket, som flere hundre tusen andre trofaste medarbeidere da statsorganet skulle slakte staben, altså ikke slakte som ISIS eller Gilde, men fyre folk, fikk plutselig en ide på Fredag.

Han reiste seg opp som i gamle dager hos TV2, bestemt på å ta en meningsmåling:

- HVEM ER BEST? ropte han høyt og totalt uventet ut i redaksjonen, men uten å gi noen svaralternativ.

Sindre Rolig Olsen, som satt nærmest, ble så forskrekket av det plutselige ropet at han fikk et epileptisk anfall og kravlet rundt som en reke på golvet, mens Ola A. Borten, som dekker sport og annet tull, mistet en full kokvarm kopp kaffe rett i fanget. Dermed løp han rundt og gnikket på sakene, mens han skek i smerte og ropte på hjelp. Halvor kom løpende ut av kontoret med ei dobbeltløpet hagle og fyrte av de to eneste skuddene som en advarsel.

- COME TO PAPA, MOTHERFOKKERS! skrek han og virket helt vill, overbevist at redaksjonen var under angrep som Charlie Hebdo.

Uten mer ammo hadde han snudd hagla og løp nå rundt for å dele ut kolbeslag til eventuelle terrorister. Murpuss dalte fortsatt ned fra det store hullet i gipsen der skuddene traff i taket, og lukta av krutt, disen av nyskutt murpuss, skrik og skrål, støy og røyk, det var som nyttårsaften i Malmø noen minutter. Kaos.

Da det hele roet seg, støvet la seg, vi fikk luftet ut kruttlukta og ringt vaktmesteren, lagt en sjokkskadd Sissel Yr fra været i noenlunde stabilt sideleie og gitt henne en klem, kunne vi endelig få svaret på hva Halvor Tørr ville fram til.

- I TV2 roper vi bare sånn på fredagene før vinlotteriet, og den som tipper rett først, vinner den første flaska, forklarer Tørr.

Han forteller om utstrakt bruk av internmeningsmålinger presentert som allmennne både hos TV2, NRK, NRK P3, TV3, VG, DB, Vasketårnet (Jehovas vitner) og mange flere. Metoden er omtrent lik hos samtlige, utenom i Vasketårnet, der de vinner altervin i stedet.

Prosessen er som følger:

Hver Fredag akkurat klokken to, kan hvem som helst brøle ut et spørsmål under først til mølla prinsippet. Det kan være hva som helst, for folk lurer jo på det meste, så anything goes. Den som da svarer rett på spørsmålet vinner en flaske vin, og flere forslag kan så mottas.

Eksempel:


VIL STØRE VINNE VALGET?

Her er fasitsvaret i nesten samtlige redaksjoner JA, og den som først svarer det, vinner vinen. Deretter kan folk komme med forslag, og man mekker kjapt en partisk internmåling på kun få minutter. Denne internmålingen ville derfor sett ut som dette når den ble presentert i avisene:"STØRE BLIR NY STATSMINISTER!

En ny meningsmåling utført av IBD på oppdrag av IPS, viser at det norske folk har klokketro på at AP vinner valget og at Judas Gahr Støre blir ny statsminister. Hele 90% av de spurte støtter nå Arbeiderpartiet, mens resten av stemmene er nokså jevnt fordelt på de andre partiene, med unntak av FrP, som går noe tilbake. Utenom AP, som fosser fram, gir folk også sitt samtykke til SV, Rødt og AKPml, som samtlige gjør et solid byks oppover."


- IBD og IPS er forøvrig oppdiktede navn, som alle gjør, sier Tørr tørt, og forteller om skrivesperrer når man skal dikte opp navn som ikke virker for åpenbart falske.

- CIA, KGB, FBI, og sånne veldig kjente betegnelser brukes veldig sjelden, selv om USA og Russland ikke er i Norge, sier han.

- GU’BEDRE! skrek plutselig Sissel Yr fra golvet.

Hun hadde kommet seg løs fra stabilt sideleie, selv om vi brukte både tau og strips og kneblet henne. Hun lå nå på ryggen og kikket opp i taket, der naboen forskremt kikket ned gjennom skuddhullet og lurte på hva i all verden som skjer.

- Bingo, sa Tørr, og dermed vant hun både vin og ble klippet løs.

Nå hadde Halvor Tørr det han trengte, et rett svar, og en meningsmåling kunne presenteres:


Gu’bedre rett til topps på ny meningsmåling

Den anerkjente nyhetsformidleren Gu’bedre, blir i en meningsmåling utført av GfR, på oppdrag av JBB, nå ansett for å være den beste siden for underholdning i Norge. Hele 97% av de spurte sier til meningsmålingsinstituttet at de foretrekker nyheter, sporten og været hos Gu’bedre, framfor andre mindre attraktive underholdere som NRK, TV2, NSB og VG. Dårligst ut kommer Dagbladet, men de har også tatt konsekvensen av den dårlige oppslutningen og kommer til neste år ut kun i bokform.

At folk foretrekker været hos Gu’bedre, kan kanskje være overraskende på mange, siden Sissel Yr ikke har utdanning som meteorolog og kun kikker ut av vinduet for å se det an, og kanskje enda mer overraskende er det at så mange foretrekker sporten hos Gu’bedre, da Ola A. Borten blander fotball og sjakk, siden den eneste interessen er modellfly. Gu’bedre skårer imidlertid skyhøyt på underholdning i kommentarfeltene på Facebook, der man kan skoggle av alle som kommenterer uten å lese først. Hele 13% av de spurte mente Gu’bedre var best på det feltet, med andre ord 98% av de som har lest en artikkel først og visste hva det gikk i. Dette er langt over nummer to på listen, VG, som ikke har kommentarfelt engang, forteller meningsmålingen fra GfR.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.92/5
Rating: 2.9/5 (138 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.